GHD Advanced Split End Therapy

Tesni in gladi razcpljene konice

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • ne obremenjuje lase
  • ščiti lase
  • s termo-morskim kompleksom
  • brez testiranja na živalih

Slični izdelki:

GHD Gold Styler
GHD Heat Protection Styling Bodyguard

Opis

GHD Advanced Split End Therapy ima edinstven termalni morski kompleks, ki kremo aktivira s pomočjo toplote likalnika, ki tako zatesni razcepljene konice. Zlomljene konice las se napolnijo in stisnejo skupaj, razcepljene konice tako izginejo. Nadaljno lomljenje in razcepljanje je preprečeno tako, da vsak las prejme zaščitni sloj. Lasje postanejo opazno močnejši in bolj gladki. Primerno za vsako vrsto las.

Vaši lasje ostanejo svilnato gladki, prožni in v popolnem sijaju do 10 pranj.

GHD Advanced Split End Therapy vsebuje veliko hranilnih snovi, ki pomagajo zaščititi vaše lase pred vsakodnevnim stylingom in okoljem ter je idealno za izboljšanje in vzdrževanje stanja vaših las.

Uporaba:

Vtrite približno 10 ml izdelka na dlani in vmasirajte v konice las, posušene v brisači, kjer koli lahko opazite poškodovana področja. Nato skrtačite z GHD naravno radialno krtačo. Če želite izdelek zalepiti na lase razdelite na majhne dele in jih s svojim stylerjem zgladite po vsakem pramenu. Pri šamponiranju ni priporočljivo uporabljati balzama in sušilnik za lase nastaviti na najnižjo raven toplote.

Znamke: GHD

Ocene izdelka

0 Izkušenj v slovenščina za GHD Advanced Split End Therapy

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena