GHD Gold® Pink Styler

Omejena izdaja v roza barvi - 10 EUR od nakupa prejme program proti raku dojkev DKMS Life "look good feel better"

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

GHD Sponka (črna)
GHD Etui za toplotno zaščito Styler (črna)
GHD Platinum+® Styler
Opis

Več podrobnosti Gold® Pink Stylerju proizvajalca ghd

Leta 2021 bo ghd nadaljeval svoje odgovorno poslanstvo ozaveščanja o raku dojk, opolnomočenja žensk in predvsem motiviranja mladih žensk za mesečno pregledovanje dojk. V zadnjih letih, tako kot letos, podpirajo neprofitne organizacije za rak dojke. Letošnja omejena izdaja je bila zasnovana tako, da ženske opozarja na njihovo redno samopregledovanje. Kadarkoli boste oblikovali lase, vas bomo opozorili na samokontrolo. Prevzemite nadzor - čas je, da samozavestno pregledate svoje prsi - vsak mesec!

PREVZEMITE NADZOR ZDAJ - z ghd Gold® Stylerjem v roza barvi z rose gold poudarki.

Odkrijte ghd Gold® Styler v omejeni kolekciji Pink, ki naj bi ženske po vsem svetu spodbudil k rednemu samopregledovanju in tako napovedal vojno raku dojk. Ghd Gold® Styler je popoln vsakdanji styler. Profesionalni likalnik za lase vam daje gladkejše, sijoče in bolj zdrave lase. *

Opremljen z dvozonsko tehnologijo, styler ghd gold® zagotavlja optimalno temperaturo oblikovanja 185 ° C na celotnih ploščah stylerja. Styler plošče nežno in hitro drsijo po laseh in zagotavljajo gladko izkušnjo oblikovanja. Zahvaljujoč zaobljenemu ohišju je mogoče hitro in enostavno ustvariti številne sloge. Styler vzemite s seboj kjer koli po svetu, z integrirano univerzalno napetostjo in samodejnim načinom mirovanja, ki samodejno izklopi styler po 30 minutah nedejavnosti.

Omejena izdaja v roza barvi - 10 EUR od nakupa prejme program proti raku dojkev DKMS Life "look good feel better" za bolnike z rakom.

* V testu 128 končnih uporabnikov se je bistveno več končnih uporabnikov strinjalo, da je ghd Gold ustvaril bolj gladke, gladke, sijoče in bolj zdrave lase kot ghd V Styler.

Znamke: GHD
Vrsta izdelka: Likalniki
Vrsta las: Vsi tipi kože
Področje uporabe: Lasje
Opomba o sestavinah
Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek GHD Gold® Pink Styler