GHD Platinum+® Pink Styler

Omejena izdaja v roza barvi - 10 EUR od nakupa prejme program proti raku dojkev DKMS Life "look good feel better"

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

GHD Platinum+® Styler
GHD Heat Protection Styling Straight On
GHD Sušilec za lase HELIOS bel
Opis

Več podrobnosti o izdelku Platinum + ® Pink Styler ghd

Leta 2021 bo ghd nadaljeval svoje odgovorno poslanstvo ozaveščanja o raku dojk, opolnomočenja žensk in predvsem motiviranja mladih žensk za mesečno pregledovanje dojk. V zadnjih letih, tako kot letos, podpirajo neprofitne organizacije za rak dojke. Letošnja omejena izdaja je bila zasnovana tako, da ženske opozarja na njihovo redno samopregledovanje. Kadarkoli boste oblikovali lase, vas bomo opozorili na samokontrolo. Prevzemite nadzor - čas je, da samozavestno pregledate svoje prsi - vsak mesec!

PREVZEMITE NADZOR ZDAJ - z ghd Platinum + ® Stylerjem v roza barvi z rose gold poudarki!

Odkrijte omejeno izdajo ghd Platinum + ® Styler v roza barvi. Odlikuje jgatehnologija Ultra-Zone, ki vam daje brezhiben, prilagojen zaključek. Toploto 250-krat na sekundo spremljajo senzorji Infinity na obeh ploščah za oblikovanje, ki se odzivajo na debelino las in hitrost oblikovanja ter tako zagotavljajo enakomerno vzdrževanje optimalne temperature oblikovanja 185 ° C, za 70% močnejše lase * in 20% več sijaja **. Uživajte v doslednih, lepih rezultatih v samo eni potezu, zahvaljujoč sodobnim, natančno valjanim ploščicam za oblikovanje, ki brez težav gladijo lase od korenin do konic z visoko sijajnimi rezultati. Ta inteligentna tehnologija zagotavlja, da lahko ne glede na vaš tip las ustvarite različne osupljive videze od ravnih do kodrastih. Edinstveni spoj vilic popolnoma drži plošče eno na drugi, kar vam daje več nadzora nad vašim slogom, medtem ko vam zaobljeno ohišje likalnika za ravnanje omogoča enostavno oblikovanje plažnih valov in visokokakovostnih kodrov. Styler vzemite s seboj kjer koli po svetu, z integrirano univerzalno napetostjo in samodejnim načinom mirovanja, ki samodejno izklopi styler po 30 minutah nedejavnosti. Počutite se močni in samozavestni z ghd Platinum+ pink stylerjem.

10 EUR od nakupa prejme program proti raku dojkev DKMS Life "look good feel better" za za bolnike z rakom.

* Zmanjša lomljenje las in zagotavlja 2x večjo zadrževanje barv v primerjavi s stylerjem pri 230 ° C ** V primerjavi z naravno posušenimi lasmi

Znamke: GHD
Vrsta izdelka: Likalniki
Za koga!: Unisex
Učinek: Glajenje
Vrsta las: Vsi tipi kože
Področje uporabe: Lasje
Opomba o sestavinah
Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek GHD Platinum+® Pink Styler