Black Friday 2022

Black Friday 2022

Posebne ponudbe za Black Friday & Cyber Monday

Black Friday imenujemo petek po zahvalnem dnevu v ZDA. Zahvalni dan pade na četrti četrtek v novembru. Tako se že ta petek prične tradicionalni družinski vikend.

Hkrati se na ta dan prične sezona božičnih nakupov, tako da Black Friday velja za pravi maloprodajni dogodek. Večina Američanov ima ta dan prost dan in ga izkoristi za prvo božično nakupovanje. Številne trgovine in trgovske verige, zato odprejo svoja vrata že zgodaj zjutraj. Poleg tega nudijo posebne ponudbe, popuste in brezplačne izdelke. Od leta 2005 je bil ta petek v ZDA proglašen za dan z največjim obsegom prodaje v letu.

Medtem se je ta mamljiva akcija popustov prenesla tako na druge države, kot tudi na spletne trgovine. Od njegovega širjenja so številne spletne trgovine oglaševale tudi ustrezne akcije prihrankov in popustov na Cyber Monday, ki sledi dnevu Blacky Friday.
Seveda vam pri labelhair želimo omogočiti sodelovanje v odličnih ponudbah. Zato z vami praznujemo Black Friday in Cyber Monday. Končno se prične v petek, 18.11.2022. Tukaj lahko poiščete mamljive popuste.