Dišave Megatrend

Dišave Megatrend

DEPOT® širi ponudbo!

Prava klasika za sodobnega gospoda: DEPOT® - The Male Tools & Co. slavi nego lepote z obveznimi izdelki za današnjega urejenega moškega. In če ste pozorni na svoj videz, je pomembna tudi vaša okolica. Zato DEPOT® zdaj ponuja popolnoma novo linijo dišav!

Jasen trend med moškimi: intenzivna nega las in brade, klasična moška moda in pravi dodatki, skupaj s pripadajočim življenjskim slogom – gentleman stilom – so v modi. Tudi moški se bolj zavedajo negovalnih ritualov, ki so vedno bolj v ospredju. Vsem moškim je skupno to, da uživajo in zavestno doživljajo pozornost, ki jo namenjajo svojemu zunanjemu videzu.

»Cilj DEPOT® je sodobnemu človeku omogočiti dostop do celotnega nabora izdelkov iz enega vira. Dizajn, embalaža in videz italijanske znamke zavestno odražajo negovano moškost,« pojasnjuje Gerhard Macher, generalni direktor Pure Haircare GmbH, ki proizvaja DEPOT® – The Male Tools & Co zastopa v Avstriji.

Posledica tega: ljudje se vedno bolj želijo razvajati s prefinjenimi izdelki doma in pri vsakodnevni negi. Ker je naš dom prostor, kjer smo lahko to, kar smo in se prepustimo. Toda »dom« ne pomeni samo predmetov, ki izražajo zgodovino doma, tudi dišave nam lahko dajo resnično edinstvena čustva.

Prav, zato DEPOT® predstavlja svojo novo linijo visokokakovostnih dišav. To so skrivnostni ali preprosti vonji, topli ali sveži vonji, ki ustvarijo edinstveno, osebno in nepozabno okolje, ki ostane v spominu.

Nova družina izdelkov DEPOT® “900 Scents” vključuje štiri linije dišav, ki so na voljo v treh različicah: sveče, pršila in difuzorji.

Dišave: FRESH BLACK PEPPER, CLASSIC COLOGNE, DARK TEA, ORIENTAL SOUL

FRESH BLACK PEPPER:
črni poper, limona, lovorov list, elemi, cimet, jantar, šmarnica, cedrovina

CLASSIC COLOGNE:
Bergamotka, evkaliptus, meta, citrusi, neroli, verbena, sivka

DARK TEA:
Bergamotka, nageljnove žbice, muškatni orešček, bazilika, davana, magnolija, geranija, belo cvetje, sladki koren, pačuli, tobak, beli mošus

ORIENTAL SOUL:
cimet, kardamom, muškatni orešček, črni poper, pačuli, cedrovina, stiraks, vanilija, labdanum, sivi jantar

Potopite se v moški svet Depot