Gumice za lase Bellody Original

Gumice za lase Bellody Original

Gumice za lase, ki so niso le prava paša za oči v laseh

Gumice za lase - več kot le dodatki

Vsak dan svojo opravo uskladimo z določenimi dodatki: ujemajočo se torbico, pasom, sončnimi očali ali čevlji. Nič ni prepuščeno naključju. K celotni podobi pa naj se skladajo tudi gumice za lase, čeprav v nasprotju s torbicami in podobnim o njih ne razmišljamo veliko.

A gumice za lase niso le gumice za lase. Gumice za lase na trgu se med seboj zelo razlikujejo po kakovosti in izgledu. Napačna izbira pri nakupu lasnih gumic lahko torej razvrednoti celoten videz in povzroči tudi neprijetne stranske učinke pri nošenju.

Slabosti slabe kakovosti gumice za lase

1.) Neprijeten občutek pritiska

Za kito ali čop je še posebej pomembno, da lasne gumice nudijo močno pritrditev. Vendar to pogosto spremlja pomanjkanje elastičnosti. Zato se je treba izogibati lasnim gumicam, ki jih je težko raztegniti ali se občuti pritisk že po tem, ko jih preprosto zavežete. Ker ta pritisk lahko poškoduje lasne korenine in lasne mešičke, se lahko poslabša rast las. Pretesne in neelastične gumice povzročajo tudi preglavice in ustvarjajo točke pritiska v laseh.

2.) Lomljivi lasje

Za to so še posebej zaslužne gumice za lase s kovinskimi elementi. Ti lahko poškodujejo lasno strukturo tako, da se lasje trgajo ali celo iztrgajo. Ker se na robovih teh elementov lasje zlahka zapletajo.

3.) Obraba

Druga značilna težava slabših lasnih gumic je, da se prehitro obrabijo. Posledično ne morejo zadovoljiti svoje najpomembnejše funkcije, ki je zagotavljanje varnega oprijema. Če ta kriterij ni izpolnjen, ne glede na to, kako lepa je gumica za lase, je in bo ostala neuporabna.

Zato se ne odločite samo za drugo najboljšo gumico za lase!

Bellody je drugačen!

Običajne gumice za lase imajo težavo, da kljub temu, da nudijo močan oprijem, stisnejo lase. Rezultat: točke pritiska, glavoboli in obremenjeni, zlomljeni lasje. Druge gumice so lahko nežne do las vendar ne nudijo dovolj trdnosti, zaradi česar so neuporabne.

Bellody Original gumice za lase predstavljajo simbiozo dizajna in funkcije.

Gumice za lase Bellody Original združujejo prednosti različnih vrst gumic za lase: Nežne do las – močna oprijemljivost! In elegantne z vsakim videzom!

  • Zagotavljajo varen oprijem brez neudobnega pritiska na glavo.
  • So elastične in se po uporabi še vedno vrnejo v prvotno stanje.
  • Ne obrabijo se niti po mesecih nošenja.
  • Njihova fleksibilna valovita struktura omogoča, da se lasne gumice individualno prilagodijo posameznemu tipu las.
  • Ker lasne gumice ne vsebujejo kovin, preprečujejo, da bi se lasje zapletli, poškodovali ali celo izpulili.

Elegantno z gumicami za lase Bellody Original

Kot gumica za lase ali kot zapestnica - Bellody Original gumice za lase ne poskrbijo le za odlične izgled v laseh, ampak jih lahko nosite tudi kot elegantno zapestnico. S posebno valovito strukturo se prilagajajo posameznemu tipu las in zagotavljajo maksimalno oprijemljivost – tudi pri zelo gostih laseh.
Super modni lasni dodatki ne izgubijo elastičnosti in ne pritiskajo na glavo, zaradi česar so popoln spremljevalec za vsak dan.
Ne glede na to, kakšna je obleka – gumice za lase Bellody Original dopolnijo vsak videz. Velika izbira barv omogoča kombiniranje z vsakim stilom in popestri vsako opravo z neprimerljivim videzom.

Original gumice Bellody

Žametno mehke in super nežne.
Občutljivi lasje so z uporabo običajnih gumic za lase pogosto poškodovani. Režim za lase, ki je ovit v super mehki žamet (velur), združuje optimalno oporo z udobnim prileganjem, ki je nežen do las. Zaradi velike izbire modernih barv se žametne gumice Bellody odlično kombinirajo k vsakemu oblačilu.
Visokokakovostni materiali in skrbna obdelava poskrbijo, da so še posebej nežni do las in omogočajo dolgo obstojnost gumice.

Bellody Original Silk Scrunches

Tres chic - če želite nekaj bolj elegantnega, so elegantne svilene gumice Bellody prava stvar. Notranja gumica za lase Bellody Original, obdana s čudovito sijočo svileno tkanino, združuje močno oprijemljivost in visokokakovosten videz.
Dve barvni različici omogočata stajling z različnimi oblačili - nežno roza za igriv, ženstven videz in črna za plemenit in klasičen videz.

Bellody Minis

Majhne, a fine – Bellody Minis so pravi must-have za vse modne navdušence. Gumice za lase s posebnimi rebri so idealne za stilsko spete pričeske, majhne kitke ali ločevanje las.
Majhni dodatki za lase bodo na naslednji zabavi ali dogodku zagotovo prava paša za oči. Kompaktna kombinirana škatla vsebuje 10 gumic za lase ene barve. Idealno za kombiniranje k vsakemu videzu. Gumice za lase ne vsebujejo kovine ali konektorja, zato ne vlečejo las, a še vedno zagotavljajo maksimalno oprijemljivost.

Naročite Bellody Original gumice za lase ugodno in enostavno pri labelhair

Gumice za lase držijo, kar obljubljajo! Se ne morete odločiti? Vzemite jih vse in spreminjajte barvo ali vrsto glede na svoje razpoloženje, tako se bodo ujemale z vašim videzom!