HELLOFULLHAIR

HELLOFULLHAIR

Nasveti za spodbujanje rasti las

Pri ženskah in moških lepi, negovani lasje pomembno prispevajo k zunanjemu videzu.

Za marsikoga so več kot le pričeska in oblikujejo našo samozavest. Sprejemanje postane še težje, če se lasje sčasoma stanjšajo ali v najslabšem primeru izpadejo. Izpadanje las je občutljiva tema, s katero trpijo ženske. Medtem ko moškim lasne linije zrastejo ali postanejo plešasti, se ženskam krona pogosto stanjša, lasje so redki in lasišče se jim sveti. V tem članku prikazujemo koristne nasvete in trike, s katerimi lahko idealno prikrijete tanke in fine lase ter svojim lasem v le nekaj preprostih korakih pričarate več polnosti in volumna.

ZAKAJ JE SHAKE OVER® PRAVA REVOLUCIJA?

shake over® je edinstveno obogaten s cinkom farmacevtske kakovosti. Gre za inovativen izdelek za oblikovanje, ki vaše lase ne le vizualno zgosti, temveč jih tudi učinkovito neguje. shake over® je posebej ekonomičen, na voljo v številnih barvah naravnega videza in je proizveden trajnostno. shake over®: Pozdravite polne lase!

PREDNOSTI SHAKE OVER®

 • TAKOJ POLNI LASJE
 • CINK KREPI LASE IN LASIŠČE
 • IZDELANO V EVROPI
 • TRAJNOSTNO PRIDELANO
 • BOMBAŽ BREZ PESTICIDOV
 • V NARAVNIH BARVAH
 • POSEBEJ UČINKOVIT

Video o tem najdete tukaj

TAKOJ POLNI LASJE

Just shake, sprinkle, tap and fix – s shake over® je tako preprosto ustvariti nov videz. Vlakna se oprimejo vaših las in lasišča in takoj pokažejo želeni učinek: naravni videz, polni lasje. Za popoln videz do naslednjega umivanja las!

PRIJAVA V SAMO ŠTIRIH KORAKIH

 1. SHAKE: Pred uporabo dobro pretresite - tako zrahljate odpadle lase
 2. SPRINKLE: Pločevinko držite pod kotom in potresite lasna vlakna po laseh in lasišču
 3. TAP: Nežno JIH prečešite z roko - za popolno prilagoditev vaši pričeski
 4. FIX: Učvrstite z lakom za lase, da bo vaš stil obstojen do naslednjega umivanja las

NASVET labelhair

Ali niste prepričani o izbiri barve? Potem je najbolje izbrati odtenek, ki je ponavadi temnejši. Če imate različne odtenke las, se po možnosti držite barve narastka, če imate svetlejše lase, lahko stvari tudi mešate – na primer temen ton kot osnovo in svetlejši ton kot zaključek.

CINK KREPI LASE IN LASIŠČE

Cink, ki ga vsebuje shake over®, predstavlja edinstven razvoj, ki ga običajni izdelki za zgostitev las ne ponujajo. Cink trajnostno krepi vaše lase in lasišče, ohranja zdrave lasne korenine in prispeva k nastajanju celic. Zanesljivo ščiti pred UVA in UVB sevanjem ter deluje protivnetno.
Lasna vlakna aktivno sproščajo cink, ki ga vsebuje shake over®, kar vam ob vsaki uporabi nudi revitalizirajoč in negovalni učinek. Še ena prednost: občutek svežine - lastnosti za zmanjšanje vonja zagotavljajo dodaten občutek svežine.
Je prava čarobna formula, ki izhaja iz dodatka cinka za shake over® in izdelek naredi za pravo revolucijo na trgu.

 • Krepi lase in lasišče
 • Ohranja zdrave korenine las
 • Podpira regeneracijo celic
 • Ščiti pred škodljivim UVA in UVB sevanjem

POSEBEJ UČINKOVIT

Visokokakovostna lasna vlakna iz shake over® so veliko bolj fina in lažja od tistih iz komercialno dostopnih izdelkov. Ta posebna kakovost pomeni, da lahko naša razpršena vlakna dozirate veliko bolje in natančneje.

Presenečeni boste nad tem, kako učinkovit je shake over®: če ga uporabljate vsak dan na večjih površinah las, bo ena pločevinka zdržala približno dva meseca, vendar še dlje, če popravljate vrzeli, povezane s pričesko. Izdelek za oblikovanje s presenetljivo visokim izkoristkom.

10 NARAVNIH BARV ZA UJEMAJOČ FINISH

S 100-odstotno obstojnostjo barv, brez rdečega ali zelenega odtenka

TRAJNOSTNO PRIDELANO

Kaj vam obljubljamo: Shake over® lahko uporabljate povsem brez oklevanja! Ker naša lasna vlakna niso le posebej učinkovita in zdrava, ampak so tudi odgovorno proizvedena. Pri izdelavi shake over® dajemo velik pomen uporabi čim bolj naravnih sestavin, okolju prijaznih in trajnosti.

Naši razpršeni lasje temeljijo na regenerativnih surovinah in kot veganski izdelek ne vsebujejo keratina. Popolnoma se izogibamo tudi uporabi mikroplastike in bombaža – zaradi varstva okolja. shake over® pomeni odgovornost.

TRAJNOSTNO PRIDELANO V EVROPI

SHAKE OVER® je izdelek, ki je v celoti izdelan v Evropi. Partnerji so vodilni na svojem področju in imajo dolgoletne izkušnje. Vsi procesi proizvodnje in dostave ter izvor uporabljenih sestavin so popolnoma izsledljivi.

100 % VEGANSKO IN NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

SHAKE OVER® jasno nasprotuje uporabi živalskih proizvodov in se distancira od kakršnega koli testiranja na živalih. Za razliko od drugih proizvajalcev uporabljajo tudi keratin – material, ki je v veliki meri narejen iz kopit, rogov in perja.

BREZ BOMBAŽA

Pri gojenju bombaža ne le, da se uporabljajo škodljivi pesticidi, ampak je za zalivanje potrebno do 6x več vode kot izbrana surovina, evkaliptus. Dovolj razlogov, zakaj smo se med proizvodnjo odločili proti bombažu.

POPOLNOMA BREZ MIKROPLASTIKE

Na žalost te majhne, ​​trdne delce plastike, ki niso niti vodotopni niti biološko razgradljivi, vsebujejo tudi številni kozmetični izdelki in številni izdelki za razstresena vlakna tako vsebujejo mikroplastiko. SHAKE OVER® je tukaj boljši in je 100 % brez mikroplastike.

IZDELAN IZ OBNOVLJIVIH SUROVIN

Pri proizvodnji SHAKE OVER® je velik pomen namenjen trajnosti uporabljenih surovin. Zato smo pri izbiri materiala za naše razpršene lase izbrali novo celulozno vlakno Lyocell.

Surovina za proizvodnjo je les evkaliptusa iz trajnostno upravljanih in FSC certificiranih nasadov v Južni Afriki. Evkaliptus je posebno hitro rastoča surovina, ki ne zahteva umetnega namakanja ali uporabe škodljivih pesticidov. To pomeni, da se zanašamo na naravne, obnovljive surovine in varčujemo z dragocenimi viri.

Tukaj lahko najdete vse barve