Steampod L'Oréal Professionnel Paris Omejena izdaja SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld

LAGERFELD - na voljo prvič in le omejeno

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Več podrobnosti o omejeni izdaji SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld znamke L'Oréal Professionnel

Omejena izdaja SteamPod 3.0 združuje slog in pionirski duh L'Oréal Professionnel Paris in KARLA LAGERFELDA - prvič in na voljo le omejen čas. V skladu z dizajnom KARL LAGERFELD je parni styler zdaj na voljo v temno črni izvedbi. Omejena izdaja je nujna za vse ljubitelje mode, ki si želijo hitrega in nežnega oblikovanja različnih videzov.
Ker SteamPod 3.0 združuje učinke ravnanja in kodranja: od ravnih las, ki so videti naravni, do živahnih kodrov ali naravnih valov - s SteamPodom je vse mogoče. Negovalni styler ima patentirano parno tehnologijo, več nivojev toplote in integriran rezervoar za vodo. Ta sistem zagotavlja neprekinjeno porazdelitev vodne pare. Med oblikovanjem las so lasje nenehno obkroženi s paro in ostanejo prijetno voljni, kar je idealen predpogoj za hitro in enostavno oblikovanje. Regulator toplote je razdeljen na 3 stopnje toplote od 180 ° C do 210 ° C, ki jih lahko prilagodite glede na vaš tip las. Poleg tega je v orodje za oblikovanje vgrajen odstranljiv glavnik, ki vam pomaga pri oblikovanju pričeske. Rezultat: 78 odstotkov manj lomljenja las **, 2x večja gladkost * in 2x hitrejši * v primerjavi z običajnim likalnikom za ravnanje. S SteamPod 3.0 lahko ustvarite profesionalni videz z lahkoto in v vsakem trenutku.
* Instrumentalni test vs. običajni likalniki za ravnanje
** Instrumentalni test vs. običajni likalniki za ravnanje po 15 uporabah

Uporaba omejene izdaje SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld iz L'Oréal Professionne

Napolnite rezervoar za vodo z destilirano vodo in ga postavite nazaj v SteamPod. Vklopite napravo in izberite ustrezno temperaturo za vaš tip las. Takoj, ko lučka preneha utripati, se SteamPod segreje. SteamPod uporabljajte na suhih laseh. Na sredino grelnih plošč položite pramen las, tako da puščice kažejo navzdol, ko drsite s stylerjem. Za najboljše rezultate pri oblikovanju vedno premikajte SteamPod počasi in enakomerno.

Znamke: L’Oréal Professionnel Paris, Steampod L'Oréal Professionnel Paris
Vrsta izdelka: Likalniki
Styling Filter: Glajenje
Opomba o sestavinah & uporabi
Videoposnetki o izdelku:

Limitierte Edition SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld

Omejena izdaja SteamPod 3.0

Parni likalnik Karl Lagerfeld Design Limited Edition

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Steampod L'Oréal Professionnel Paris Omejena izdaja SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Omejena izdaja SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld" so naročili tudi: