Schwarzkopf BlondME Enhance Bonding MASK Cool Blondes

Popravite notranjo strukturo krhkih, posvetljenih las

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • za hladne blond tone
  • neguje in ščiti vlakna las
  • nevtralizira tople tone

Slični izdelki:

Schwarzkopf Igora Royal
Schwarzkopf Essensity
Schwarzkopf BlondME toning

Opis

Nežna maska za hladne blond tone.

Značilnosti Schwarzkopf Blondme Enhance Bond maske Cool
Nežna maska Schwarzkopf blondme Enhance Bond Mask Cool je posebej zasnovana za blond lase. Deluje z Blonding tehnologijo, ki ščiti, nadgradi in neguje lasna vlakna. Maska je kot nalašč za hladne blond tone in nevtralizira neželene tople tone.

Nanos blondme Schwarzkopf Enhance Bond Mask Cool
Količino velikosti lešnikov enakomerno razporedite po vlažnih laseh, spenite in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite.

O Schwarzkopf Blondme
Neenakomerna začetna barva, porozni lasje in prejšnji barvni popravki so le nekateri izzivi glede nege in barvanja blond las. Zato je nastala Schwarzkopf Blondme. Schwarzkopf Blondme vam bo pomagal ustvariti vrhunski blond videz s katero koli aplikacijo - enostavno in vedno popolnoma zanesljivo. Edinstvena serija je namenjena izključno blond lasem. Integrirani in inovativni sistem za barvanje in nego Advanced Advanced Bonding zagotavlja edinstvene rezultate:

1. korak - zaščita povezave z vlakni

Barva Schwarzkopf Blondme se kombinira z lasnimi vlakni, da okrepi povezave strukturnih vlaken. Kot rezultat, je minimirano lomljenje las.

2. korak - izgradnja novih povezav z vlakni

Faza ustvarja nove spojine, stabilizira strukturo las in uravnava pH. Tako je zagotovljena dolgotrajna trdnost in elastičnost.

3. korak - nega za povezave vlaken

Edinstveni izdelki za nego las zagotavljajo ohranjanje povezav z vlakni. Prav tako dajejo odlične barvne rezultate in dolgotrajen sijaj.

Znamke: Schwarzkopf
Vrsta las: Vsi tipi kože
Področje uporabe: Lasje

Izkušenj v slovenščina za Schwarzkopf BlondME Enhance Bonding MASK Cool Blondes