RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Udo Walz STRONG CHIA šampon za volumen
Udo Walz STRONG CHIA Hair Perfector Serum
Udo Walz SWEET COCONUT & Mango Hydration Oil

Opis

Več podrobnosti o balzamu SWEET COCONUT Hydrate Conditioner Udo Walz

Izlet v tropske kraje! Kokosovo olje, kokosova voda in mango za več sijaja in prožnosti.

Balzam brez silikona za suhe in kemično obdelane lase. Hranljivo kokosovo olje, lahka kokosova voda in mango pomagajo izboljšati poškodbe, razcepljene konce, lomljenje las in strukturo las - ne da bi jih obtežili. Nanesite ga na mokre lase po dolžini in na konice. Pustite delovati 2-3 minute, sperite. Lasje v puščavskem stilu? Nato uporabite SWEET COCONUT hidracijsko olje.

DOBRO POČUTJE ZA LASE IN OKOLJE

Kolekcija Hairfood je več kot le profesionalna nega las. Vsi izdelki so bili razviti z visokimi standardi kakovosti, ki ne škodujejo okolju in dobrem počutju živali. Zato so vsi izdelki za lase pripravljeni iz veganskih sestavin in niso testirani na živalih. Ne vsebujejo sulfatov in parabenov, kjer je mogoče pa so tudi brez silikonov.

Da bi prihranili embalažo, šampon in balzam niso pakirani v 250 ml pakiranje, ampak 300 ml steklenico. Na ta način prihranite skoraj 20% embalažnega materiala in za isti denar dobite še več vsebine. Nega in olja so visoko koncentrirana, vsebnost 100 ml ustreza 200 ml ostalih negovalnih serij. Nov način za varčevanje z embalažo in viri.

Znamke: Udo Walz
Vrsta izdelka: Balzam
Vrsta las: Razcepljeni lasje, Suhi lasje
Lastnosti: Brez sulfata, Brez parabenov, Brez silikonov, Vegan, Brez testiranja na živalih, Dermatološko testirano
Področje uporabe: Lasje

Izkušenj v slovenščina za Udo Walz SWEET COCONUT Hydrate Conditioner