weDo/ Professional - Veganska nega las za naravno lepe lase

Minimalističen, zadržan dizajn, a maksimalna učinkovitost za vaše lase in okolje.

Znamka weDo Professional kaže, da se lepota in trajnost ne izključujeta in je namenjena tistim, ki želijo svojo lepotno rutino narediti bolj okoljsko ozaveščeno, vendar ne želijo ogrožati profesionalnih rezultatov.

Blagovna znamka na podlagi etičnih načel pripisuje velik pomen sestavinam, ki so do 99,7 % naravnega izvora. Izdelki so trajnostno izdelani iz do 94 % recikliranih materialov in jih je mogoče v celoti reciklirati . Nagrajena z mednarodnim certifikatom Vegan Society & Cruelty Free, dokazuje svoje srce za živali.

Šamponi, balzami in maske za lase brez sulfatov in silikonov, prilagojene potrebam normalnih, finih do suhih, obremenjenih ali neposlušnih las, dajejo vašim lasem sijaj, prožnost in vlago. Uživajte v bogati negi vaših las in trajnosti za vaše okolje. Kot zagovorniki trajnosti so trdna mila za lase razvrščena v obsežno ponudbo a: Brez plastike in z manjšo porabo vode.

Dajte svojim lasem čas, da se navadijo na nove izdelke in vaš nov občutek za lase! Naravni izdelki so zelo izdatni, zato jih vsakič, ko jih uporabite, potrebujete manj .

Marken / weDo/ Professional

weDo/ Professional: 26 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

weDo/ Professional je nova ekološka blagovna znamka za nego las, katere cilj je ljudem pomagati pri prehodu na bolj odgovoren življenjski slog. Odkrijte novo vegansko nego za naravno lepe lase. Razvito s frizerji za izjemne profesionalne rezultate.

Z močjo narave

Številne naravne sestavine, kot so maslo murumuru, maslo cupuaçu in olje makadamije, prodrejo v lase in jih takoj nahranijo. Odkrijte trajnostne lepotne izdelke, ki zagotavljajo močne, vsestransko zdrave lase.

CERTIFIKOVANO S strani VEGANSKEGA DRUŠTVA

Leta 1944 je "The Vegan Society", ena najstarejših in najbolj cenjenih veganskih organizacij na svetu, razvila besedo "vegan" - njihova blagovna znamka je sinonim za mednarodni veganski standard.
Vegan pomeni, da izdelki ne vsebujejo živalskih proizvodov, stranskih proizvodov ali derivatov.


CERTIFIKAT CRUELTY FREE INTERNATIONAL

Izdelki in sestavine niso testirani na živalih! Niti za kozmetične niti nekozmetične namene.

DRUGE LASTNOSTI, ki opredeljujejo blagovno znamko weDo/ Professional

  • TRAJNOSTNO PRIDELANE SESTAVINE: izdelki vsebujejo trajnostno pridelane sestavine, ki so združljive z ljudmi, živalmi in okoljem.
  • MINIMALISTIČNA FORMULACIJA: recepti uporabljajo čim manj sestavin. Kar je potrebno, nič več in nič manj.
  • DERMATOLOŠKO TESTIRANA: izdelki so nežni do kože in so bili testirani na koži v kliničnih študijah pod nadzorom dermatologov.
  • BREZ sulfatov, silikonov, parabenov in umetnih barvil.
  • 100 % MOŽNO RECIKLIRATI
  • Izdelano iz RECIKLIRANIH materialov