Biolage

Profesionalna nega las iz narave

Blagovna znamka Biolage predstavlja trajnostno in naravno lepoto. Različni izdelki za nego združujejo izključno rastlinske sestavine z najnovejšimi znanstvenimi dognanji in tehnologijami. Na ta način lahko nežno dosežete najboljše rezultate in zdrav občutek las pri vsakem tipu las. Dobro za vas - dobro za vaše lase - dobro za planet.

Nakupovanje po kategorijah

Biolage: 30 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Blagovna znamka Biolage, ki jo je ustanovil frizer in podjetnik Arnie Miller, že od leta 1990 stoji za optimalno kombinacijo tehnologije in narave.
Izdelki uporabljajo učinke in sestavine rastlin, da vsak las zasije v naravni lepoti. Najnovejša tehnologija in trenutna znanstvena dognanja to podpirajo. Vsak las je glede na svoje potrebe deležen globinsko delujoče hranilne nege in zaščite.
Cilj Biolage je ustvariti zaupanja vredne in zanesljive izdelke, ki izboljšajo naravno lepoto las. Zadovoljiti je treba potrebe vsakega tipa las. Globinsko delujoče naravne sestavine rastlinskega izvora pomagajo doseči zdrav in izjemen rezultat.
Proizvodnja in pakiranje naj čim manj obremenjujeta okolje. Zato za proizvodnjo veljajo 3 glavni dejavniki:

  • Brez testiranja na živalih: Blagovna znamka je prejela pečat odobritve Leaping Bunny s strani Cruelty Free International.
  • Vegansko: Vse formule so veganske in ne vsebujejo živalskih sestavin.
  • Reciklirana embalaža: Stekleničke Biolage Professional White Signature so izdelane iz 100 % reciklirane (PCR) plastike (brez pokrovčka).

Na ta način je narava dobra za vaše lase.

Vse dobro iz narave za svoje lase najdete pri labelhair.