Darilni paketi

Individualno sestavljeni paketi. Za posebej drage osebe.

Sestavili smo popoln darilni paket z izdelki najvišje kakovosti po vaših individualnih željah. Tukaj boste našli vse, kar je povezano z nego las – od korenin do konic. V ponudbi so tudi izbrani izdelki za osebno higieno.

Z veseljem vam bomo dostavili komplete, ki ste jih sami sestavili ali že pripravljene komplete iz našega asortimana na datum, ki ga določite. Naj bo to kot božično darilo ali za veliko noč, rojstni dan ali obletnico. Naša razvajajoča presenečenja niso nikoli napačna.

Naša darilna embalaža:
Izbirajte med našimi različnimi darilnimi embalažami. Od elegantnih zložljivih škatel s sijajnim zaključkom, embalaže iz valovitega kartona z okni do temnih zložljivih škatel z magnetnimi zapirali, se najde nekaj za vsak okus. Naši izdelki so lepo pakirani s Sizzle Pak v izbrani darilni škatli. Za optimalno zaščito izdelkov se uporablja valoviti karton.

Dostava:
Z veseljem poskrbimo za pošiljanje za vas. Glede na velikost naročila dostavimo pri naših partnerjih za dostavo na datum, ki ga določite. Stroški za to se izračunajo glede na velikost vašega naročila.

Ste podjetnik in iščete primerno darilo za stranke, poslovne partnerje in zaposlene? Ni problema - z veseljem vam pomagamo! Nudimo vam individualne rešitve, natančno po vaših željah in zahtevah.

Kontaktirajte nas na: office@labelhair.com