Kaj storiti pri izpadanju las?

Kaj storiti pri izpadanju las?

Obup? Mi lahko pomagamo!

Kaj storiti pri izpadanju las?

Obup - Zakaj se mi je to moralo zgoditi? Poznate to?
Zdravi sijoči lasje se pogosto kažejo kot znak zdravja in lepote. Izpadanje las lahko prizadene moške in ženske in sproži paniko. Ali vsi lasje izpadajo postopoma? Kaj je lahko sprožilec? Kako lahko zaustavimo izpadanje las? Tu lahko vidite, kakšne so pogoste oblike izpadanja las in kaj lahko storite pri tem. Kriva je večina hormonskih sprememb ali korenito spremenjen način življenja. Dobra novica: izpadanje las je mogoče obvladovati s pravimi izdelki in pravilno nego!

Kdaj lahko govorimo o izpadanju las

Če v nekaj tednih izgubite več kot 100 las na dan ali če razvijete nekaj predelov brez las, se temu reče izpadanje las.

Izpadanje las - vzroki
Glavni razlogi za izpadanje las so naslednji?
* Genetika in dedovanje (DHT)
* Bolezni in zdravstvene težave
* Mehanski vzroki
* Stres
* Prehrana in zdravila
* Slaba kondicija lasišča

Vrste izpadanja las

 • Androgena alopecija (AGA): je genetska oblika izpadanja las, ki se pojavlja pri moških in ženskah.
 • telogenski izliv: je vrsta izpadanja las, ki je prehodna. Nastane zaradi sprememb v rastnem ciklu las.
 • Alopecia Areata (AA): je vrsta izpadanja las, ki jo povzroča avtoimunska bolezen. Alopecijo Areata lahko razdelimo na različne oblike.
  • Alopezietotalis: pri tej vrsti so izgubljeni vsi lasje na lasišču.
  • Involucijska alopecija in senilna alopecija: lahko najbolje opišemo kot izgubo las v starosti.
  • Brazgotinasta Alopecija: temelji na brazgotinah na lasišču, zato ni vedno vidna. Brazgotine so pogosto pod lasiščem, kjer lasne mešičke nadomesti brazgotinsko tkivo.
  • Vlečna alopecija: (napenjanje) lase boste zaradi dolgotrajne napetosti lasnih mešičkov postopoma izgubljali. Če lase pogosto nosite v tesni pletenici, pigtails ali konjskem repu, lahko to povzroči izpadanje las.
  • Prezgodnja alopecija (prematura): pri moških, ki imajo nagnjenost k prezgodnjemu izpadanju las, se lahko prezgodnja izguba las začne že v mladosti (okrog 15 ali 16 let).
  • Tinea capitis: je ime najpogostejšega razloga, zakaj otroci izgubijo lase: zaradi glivične okužbe. To stanje je pri odraslih zelo redko. Otrok bo glede na resnost okužbe trpel zaradi prhljaja, rdečega lasišča ali popolnega izpadanja las. Če okužbo zdravimo razmeroma zgodaj, bodo vsi lasje zrasli kasneje.

Ali lasje potem še zrastejo?

Ali lasje zrastejo nazaj, je odvisno od tega, ali so poškodovane korenine las. Dermatolog lahko to pregleda pod mikroskopom. Če je več kot 80% lasnih korenin v fazi rasti, je vse v redu in alopecija se pojavi le začasno. Opekline ali bolezni z brazgotinami ali brazgotinami lahko zagotovijo, da se glava ne poraste več.

Prava nega las

Treba je biti pozoren na pravilno nego las, da ne bi ugodili izpadanju las.
* Uporabite blag šampon in temeljito sperite
* Občasno uporabite balzam ali losjon za izboljšanje odpornosti
* Po šamponiranju posušite namesto drgnjenja
* Uporabite pravilno krtačo

Neofollics tehnologija za lase

Neofollics Hair Technology je nizozemski proizvajalec, specializiran za razvoj kakovostnih izdelkov za izpadanje las in izboljšanje rasti las. V ta namen podjetje sodeluje z raziskovalnimi laboratoriji in podjetji za biotehnologijo po vsem svetu. Neofollics ponuja široko paleto izdelkov za rast las z inovativnimi, nežnimi sestavinami z dokazano učinkovitostjo.

Neofollics Shampoo je učinkovit šampon proti izpadanju las, ki je zelo učinkovit tudi pri zdravljenju težav z lasiščem in vsebuje 1% pirokton-olamina. Neofollics balzam intenzivno neguje lase in dodatno spodbuja rast las.

Losjon Neofollics vsebuje močno formulo, ki deluje proti začetnemu naprednemu dednemu izpadanju las in daje lasem svetlejšo in bolj zdravo rast. 75% izboljšana rast las, 59% zmanjšanje izpadanja las in 76% zmanjšanje izpadanja las.

Tablete Neofollics vsebujejo številne naravne sestavine, ki od znotraj spodbujajo zdravo rast las in učinkovito zavirajo DHT. Poleg tega, da vsebuje izoflavone, je ta pripravek zelo primeren tudi za izpadanje las pri ženskah. Če povzamemo, ponujamo pristop rešitve na več ravneh:
* Kombinacija izdelkov z različno uporabo (akutno, lokalno izpiranje, ustno)
* Vsak izdelek vsebuje različne aktivne sestavine; Kombinacijski učinek za rast las
* Kakovostne, učinkovite sestavine v optimalni koncentraciji https://www.labelhair.at/neofollics

Kaj je tehnologija Neofollics?

Neofoliki RAZVIJA UČINKOVITO METODO ZDRAVLJENJA PROTI IZPADANJU las

Moški ali ženska, mlada ali stara; Izpadanje ali redčenje las je lahko veliko breme. S svojimi preizkušenimi izdelki želijo pomagati ljudem, ki želijo imeti svoje težave z lasmi pod nadzorom. Prepričani smo, da lahko ljudem, ki se spopadajo s težavami z lasmi, učinkovito pomagamo. Svoje strokovno znanje uporabljajo za razvoj najboljših in najučinkovitejših izdelkov za rast las.

Znanstveni pristop k rasti las

Z najnovejšimi (bio) tehnološkimi študijami in razvoji bomo izdelali pragmatične izdelke, ki so uporabniku prijazni. Izjava o poslanstvu je razviti najučinkovitejše izdelke za preprečevanje izgube las, ne da bi pri tem žrtvovali stroške ali kakovost. Izdelki izvirajo iz znanstvenih raziskav, odlikuje jih najvišja kakovost, so prijetni za uporabo in navdušujejo z ugodno ceno.

* Izdelki vsebujejo bogato kombinacijo aktivnih sestavin z visokim odmerkom.
* Izbor sestavin temelji na znanstvenih raziskavah. Vsaka sestavina stimulira
dokazano zdravo rast las ali preprečuje izpadanje las.
* S kombiniranjem sestavin integriramo različne mehanizme delovanja: •
Zmanjšanje DHT (di-hidro-testosterona)
• Dobava pomembnih gradbenih materialov in hranil
• Spodbujanje rasti in zatiranje zaviranja rasti las
* Različne oblike uporabe (ustno, lokalno, lokalno izpiranje)
* Optimalna sestava čistih in kakovostnih sestavin
* Skladnost z direktivami EU