Cilamour - Z veliko "AMOUR" za lepe trepalnice in obrvi

Odkrijte serume za obrvi in trepalnice za vaš popoln trenutek

Vegansko, učinkovito, izdelano v Nemčiji - to je tisto, kar s svojimi izdelki predstavlja Cilamour za izrazite, negovane in močne trepalnice in obrvi. Učinkovita formulacija serumov, razvita na najvišji ravni raziskav in strokovnega znanja, je sestavljena iz zeliščnih izvlečkov fižola mungo, rdeče detelje in magnolije. Poleg tega je obogatena z biotinom, cinkom, magnezijem in številnimi drugimi hranljivimi sestavinami.

Številni dejavniki, kot so stres, hormonsko ravnovesje, zdravila, prehrana, nizka koncentracija hranilnih snovi v tkivu, lahko negativno vplivajo na rast las. Cilamour serumi podpirajo rast in delujejo stimulativno, revitalizirajoče in krepilno. Ker pa je vsak človek v svojem življenjskem slogu edinstven in invidualen, je vsaka koža in vsak las drugačen. Posledično ima vsak uporabnik svoj lepotni tempo: pri nekaterih Cilamour svojo magijo razkrije hitreje, pri drugih kasneje.

Naj bo Cilamour vaša izpolnitev želja - izpolnitev za impresivne, goste, izrazne, obsežne, močne in voljne trepalnice in obrvi!

Cilamour: 5 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.