Blagovna znamka O'right

Blagovna znamka O'right

Dobro za vas, dobro za okolje

Kaj pomeni O'right?

Inovativna blagovna znamka se odraža že v imenu:

  • "O" naj bi simboliziral zemljo
  • »right« pomeni namen narediti pravo stvar

Cilj je biti najbolj zelena blagovna znamka za nego las, ki ponuja profesionalne izdelke s poudarkom na trajnosti in tako spodbuja boljšo, bolj zdravo in okolju prijaznejšo prihodnost. S tem ciljem v mislih je Steven Ko leta 2002 ustanovil O'right. Tudi danes si prizadevamo prihodnjim generacijam aktivno omogočiti boljši in bolj trajnosten življenjski slog.
"Stand up for Future," je moto povzel ustanovitelj Steven Ko.

Dobro za vas, dobro za okolje

Ta preprost koncept velja za vsak posamezen korak proizvodnje in razvoj izdelkov, pa tudi za blagovno znamko in oblikovanje. Med številnimi koraki, ki jih izvajamo z veliko predanosti, se tukaj osredotočamo na visokokakovostne sestavine in posebno embalažo.

Naravne sestavine:

O'right 's free from concept stoji za naravne izdelke, ki so dobri za nas kot ljudi in za okolje. Zato naravni šamponi ne vsebujejo dvomljivih sestavin. Zato so:

  • Brez hormonov
  • Brez parabenov
  • Brez formaldehida
  • Brez ftalatov
  • Brez barvil
  • Brez sulfatnih površinsko aktivnih snovi
  • Brez Eo (etilen oksida)
  • Brez veziv

Izdelki O'right pomagajo, da lasje spet postanejo bolj naravni, tako da so močni, oprijemljivi in zdravi.
Vendar pa lahko pri prehodu na naravne izdelke pride do različnih reakcij, kot so razdraženost ali pusti in suhi lasje. Je pa to naravna reakcija razstrupljanja telesa in del faze prilagajanja.
Izdelki O'right so brez veziv, vendar visoko koncentrirani. Vsebujejo tudi naravna olja. Majhna količina zadostuje za nego in regeneracijo las.
Če se med prehodno fazo malo peni, je najbolje, da si lase umijete dvakrat z majhno količino šampona.

Embalaža:

Zahvaljujoč inovativnemu konceptu drevesa v steklenici je steklenica šampona narejena iz 100-odstotno kompostiranega materiala v humus. Poleg tega pokrovček iz trajnostnega bambusa ni le eleganten, ampak tudi okolju prijazen.
Okolju prijazen material je narejen iz sadnega in zelenjavnega škroba. Ta v naravnem okolju razpade v enem letu. Uporabljajo pa se tudi 100% PCR materiali, ki izhajajo iz že uporabljenih izdelkov. Materiali O'right se reciklirajo, da ne onesnažujejo okolja.
Ročno izdelani pokrovčki so narejeni iz tajvanskega bambusa Moso. Hitro rastoča rastlina bambusa predstavlja naravni vir za trajnostno gospodarjenje, bambus lahko skrbno nabiramo vsaka štiri leta. Poleg tega čudoviti pokrovčki iz bambusa nudijo varno zaščito pred puščanjem.

Tukaj pri labelhair najdete visokokakovostne naravne izdelke O'right, ki so dobri za vas in vaše lase pri negi in oblikovanju.