Barvanje las – Home Edition

Barvanje las – Home Edition

Premostite čas do naslednjega obiska pri frizerju

Barvanje las doma postaja vse bolj priljubljeno. Razumemo! Nekateri poskušajo ohraniti barvni rezultat zadnjega obiska frizerja, drugi pa so popolnoma prešli na »domači salon«. Predvsem poltrajne barve za lase trenutno doživljajo pravi razcvet! V članku predstavljamo izbrane izdelke, ki vam omogočajo, da v kratkem času dosežete želeni barvni rezultat.

Odtenek

Pravo niansiranje doseže barvne spremembe las brez oksidacije, torej brez škodljivega dodatka vodikovega peroksida za razvoj barve. To pomeni, da negovalno niansiranje vsebuje le tako imenovana direktna barvila. Direktna barvila so barvila, ki se vdelajo v zgornjo plast las in tako dosežejo želeni barvni rezultat. Ker kemično ne spreminjajo las, se barve izperejo po nekaj tednih. Niansiranje torej ne more posvetliti las in sive/bele lase je mogoče prekriti le zmerno. Niansiranje je dobra izbira, zlasti za intenziviranje lastne barve las in vam omogoča, da popravite rahle barvne odtenke (npr. oranžne odtenke pri blond laseh).

Wella Color Touch

Bogat odtenek linije Wella's Colour Touch zagotavlja dolgotrajne barvne rezultate in do 50-odstotno pokritost beline. Formula brez amonijaka je nežna do las in omogoča pogosto menjavo las. Odkrijte želeno barvo zdaj med približno 70 posameznimi odtenki!

  • Wella Color Touch tukaj

idHair Colour Bomb

Pri idHair nobena kreativna želja ne ostane neizpolnjena – od Cold Silver do Crazy Violet do Fire Red! 22 edinstvenih odtenkov poskrbi za najboljšo osvežitev barve, bogate sestavine, kot sta keratin in D-pantenol, pa lase negujejo in krepijo. Rezultat je vitalnost, sijaj, vlažnost in dolgotrajni barvni rezultati!

La Riche Navodila

Vnesite barve v svoje življenje! Navodila znamke La Riche vam prinašajo neverjetno raznolikost barv za izjemen videz. Neposredna barva za lase se lahko enostavno nanese na umite lase in zagotavlja barvne rezultate 3-4 tedne.

  • Turkizna navodila tukaj
  • Lilac Navodila tukaj
  • Carnation Pink Navodila tukaj

Moroccanoil Color Depositing Mask

Intenzivno negovalne barvne maske Moroccanoil zagotavljajo barvne rezultate v 7 različnih trendovskih barvah. Mehkoba las se takoj poveča, barvo pa lahko individualno prilagodite. Poudarite svojo barvo las ali poskusite nekaj novega!

Barvna osvežitev z Moroccanoil: Video

Pristop pokritje narastka

Profesionalni pristop za nasrastek Make-Up LÓréal. Skrije linijo las do naslednjega barvanja. Zahvaljujoč visokokakovostnim barvnim pigmentom sprej pomaga v vseh SOS situacijah, saj korenine izginejo v samo nekaj sekundah.