System Professional LipidCode - lepota iz znanosti

Izkusite transformativno nego las – za pomlajene lase, ki so zdravi in ​​revitalizirani

Odkar je bila blagovna znamka predstavljena leta 1974, se je System Professional ukvarjal z uporabo znanosti za iskanje dolgoročnih, globokih rešitev, tako da je mogoče doseči želeni rezultat na laseh. S prepričanjem, da se transformativna nega las začne od znotraj, znanstveniki uporabljajo moč lipidov. Iz tega je bil razvit patentiran LipidCode™, ki globoko regenerira lase in jih naredi opazno bolj zdrave in odporne.
System Professional LipidCode™ je prvi kodiran modularni sistem visokozmogljive nege las, ki se optimalno prilagaja individualnim potrebam vaših las zahvaljujoč patentiranemu kompleksu LipidCode™. Izbrane dišave in razkošne teksture zagotavljajo tudi nepozabno negovalno izkušnjo v salonski kakovosti z učinkom dobrega počutja. Vsak dan.

Nakupovanje po kategorijah

System Professional LipidCode: 61 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Izdelki System Professional so optimizirani za iskanje prave nege za vas in vaše lase. Omogočajo vam, da vsak dan uživate v občutku udobne, salonske kakovosti nege.

Odkrijte svoj sistem individualne nege

System Professional LipidCode je razkril skrivnost idealnih las. Tako kot vsaka oseba je vsak prstni odtis individualen, so tudi njeni lasje s svojim lastnim energijskim profilom. Tukaj imate možnost opraviti diagnozo las, da bi našli popolno nego, prilagojeno vašim potrebam. Za preoblikovane in prerojene lase!

Zgodovina

Leta 1974 so znanstveniki razvili System Professional, prvi kodirani, modularni sistem visokozmogljive nege. Na podlagi znanosti o lastnih lipidih v laseh se lahko popolnoma prilagodi individualnim potrebam vaših las. Razvito je bilo veliko različnih izdelkov, ki jih je mogoče posamično kombinirati v 174 milijonov konfiguracij. Zahvaljujoč tej zelo prilagodljivi ponudbi nege boste našli optimalno rešitev za svoje potrebe.

Znanost o lipidih

Lipidi so maščobne snovi, ki jih vsebujejo lasje. Držijo keratinske gradnike skupaj od znotraj. Lasje vsak dan izgubljajo lipide, zaradi česar so ranljivi in šibki.
Izdelki System Professional uporabljajo patentirano tehnologijo LipidCode™ za zaščito teh naravnih lipidov v laseh in jim zagotavljajo optimalno nego.

Dodana vrednost za vaše lase

Z uporabo ustreznih izdelkov System Professional LipidCode™ lahko zaščitite lastno keratinsko plast las. Poleg tega negovalni izdelki obnavljajo vaše lase od znotraj in jih naredijo bolj odporne na lomljenje. Poleg tega visokokakovostna formula vašim lasem podari prožnost in sijaj. Hkrati daje lasem novo moč in zagotavlja dolgotrajne rezultate.

Poiščite popolno nego za svoje lase pri labelhair.