Dolgi lasje zahvaljujoč lasnim podaljškom

Dolgi lasje zahvaljujoč lasnim podaljškom

Prednosti in slabosti podaljškov

Zahvaljujoč naši široki ponudbi profesionalnih blagovnih znamk lahko preprosto uresničite svojo željo po lepih, negovanih laseh.

Kaj pa, če vam ni ime Zlatolaska in želite dolge lase, ne da bi jih morali pustiti rasti, kar se vam zdi kot večnost?

Tukaj lahko pomagajo prameni za lasne podaljške, tako se lahko vaša sanjska griva uresniči v kratkem času. Na kaj morate biti pozorni? Kakšne metode obstajajo? Kakšne so prednosti podaljškov in kakšne so slabosti? Tukaj smo za vas povzeli potrebne informacije.

PREDNOSTI

1. Na hitro dolgi lasje

Obstajajo različni razlogi, zakaj lasje le počasi in težko rastejo. Naj bo to pri nekaterih predispozicija, pri drugih pa je to lahko prekomerna obremenitev zaradi barvanja ali toplotnega oblikovanja, ki se razširi do te mere, da želena dolžina las pravzaprav ne deluje.

Z lasnimi podaljški je dolgega čakanja v hipu konec! In veselite se lahko dolgih, gostih las o kakršnih ste sanjali.

Odlični so tudi za izogibanje prehodni fazi pri rasti kratkih las na dolge. Ker pri profesionalni uporabi podaljški ne preprečijo rasti lastnih las ali povzročijo lomljenja las.

2. Veliko možnosti za različne sloge

Seveda lahko kratke lase tudi čudovito oblikujemo in poudarimo vašo osebnost. Vendar pa imate pri dolgih laseh vedno več možnosti: kodri, valovi, dvignjeni lasje, spete pričeske ali samo raven videz, pri vašem stilskem razpoloženju ni omejitev. Če želite, da je nekoliko bolj barvito, lahko barvni prameni naredijo izgled in pokažejo vašo barvito stran.

3. Pravi lasni podaljški izgledajo naravno in niso vidni

Da bi se s svojimi na novo osvojenimi lasmi počutili povsem udobno, vaši lasni podaljški seveda ne smejo biti vidni osebam zunaj. Naravni, čudoviti rezultati, ki se popolnoma zlijejo z vašimi lastnimi lasmi so mogoči, če dovolite samo usposobljenim strokovnjakom, da pritrdijo podaljške in uporabljate podaljške iz pravih las. S tem tudi zagotovite, da bodo vaši lasni podaljški izgledali naravno in neopazno na zunaj.

SLABOST

Poleg pozitivnih prednosti vas ne želimo prikrajšati za slabosti, na katere morate biti pozorni.

Za nekatere so stroški in obsežno vzdrževanje lasnih podaljškov lahko predmet kritike.

Za naravne, profesionalne rezultate, ki trajajo dolgo časa, uporabite pramene pravih las. Odvisno od želene dolžine in gostote je lahko potrebno večje število pramenov, ki so, zato precej dragi. Vendar se vloženi denar povrne, če se odločite za kvalitetne prave lasne podaljške, ki jih izvajajo profesionalci. Tako lahko lasni podaljški zdržijo nekaj mesecev.

Drug dejavnik, ki ga morate upoštevati, je, da lasni podaljški zahtevajo več vzdrževanja. Dolgi lasje ne potrebujejo le več časa za umivanje in sušenje, temveč morate biti pozorni tudi na prave izdelke. Vedno uporabljajte izdelke za nego las, ki so posebej zasnovani za lasne podaljške. Prav tako ne uporabljajte navadnih glavnikov in krtač, temveč posebne krtače za podaljške. To bo zagotovilo, da priključne točke ne bodo poškodovane.

VRSTE LASNIH PODALJŠKOV

Da bi lase lahko podaljšali ali zgostili, lahko izbirate med bonding, tape-in ali clip-in podaljški. Sponke so idealne za spreminjanje pričeske brez velikega truda, na primer za popoln pridih dvignjenim ali prazničnim pričeskam.

Vezni podaljški imajo keratinske spoje, ki so pritrjeni s toplotnimi kleščami. Glede roka uporabnosti je tovrstna metoda najdlje obstojna (do pol leta). Je pa tudi najdražja in je ni mogoče ponovno uporabiti. Bonding podaljški niso prava izbira za vas, če imate močno poškodovane ali zelo tanke lase.

V nasprotju z lepljenjem je podaljške s trakom mogoče ponovno uporabiti in jih pritrditi z lepilnim trakom. Prednost tega tipa je, da je primeren tudi za tanke lase, saj so priključne točke ravne in zato niso vidne zunanjim osebam. Trakovi običajno zdržijo pribl. 3 mesece.

STE SE ODLOČILI ZA PODALJŠANJE LAS!

KAJ MORATE UPOŠTEVATI PREJ IN POTEM:

  • Vaša prva izbira naj bodo vedno lasni podaljški. Ti so običajno pridobljeni iz Indije, saj je njihova struktura zelo podobna strukturi evropskih las. Zato bodite pozorni na opombo "Indian Remy hair". Njihova povrhnjica je še vedno popolnoma nedotaknjena in jih niso poškodovali nobeni kemični postopki.
  • Priporočljivo je, da lasnih podaljškov ne uporabljate, če lasje ne segajo do zatilnice ali če lasje izpadajo!
  • Upoštevajte, da je profesionalne in zadovoljive rezultate mogoče doseči le, če podaljške nanesejo usposobljeni ljudje!
  • Pred nanosom ne uporabljajte balzamov, mask za lase ali olj.
  • Priporočljivo je, da si las ne umivate 48 ur po nanosu.
  • Toplotna orodja ne smejo priti v stik s priključnimi točkami.
  • Uporabljajte samo izdelke za nego las in krtače, namenjene podaljškom.
  • Nikoli ne umivajte las s podaljški obrnjenimi na glavo, da se izognete nepotrebnemu obremenjevanju priključnih točk. To je najbolje storiti stoje pod prho.

  • Bonding-Extensions

  • Tape-In Extensions