Nega telesa Aveda

Razvajajte sebe in svoje čute s posebno aromo izkušnjo

Prenesite svojo spa izkušnjo domov s svojimi najljubšimi izdelki za kožo, lase in telo. Dodajte trenutke čiste sreče svojemu vsakodnevnemu ritualu samooskrbe. Formule za nego kože iz naravnih rastlinskih izvlečkov in olj prebudijo vaše čute s pomirjujočimi, razbremenilnimi ali poživljajočimi aromami.

  • Naravno izvrstno: Vsi izdelki Aveda ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj in umetnih barvil. Za nego in razvajanje kože, las in telesa so uporabljene samo najboljše naravne sestavine.
  • Aromatična doživetja: Formule vsebujejo skrbno izbrana eterična olja, ki ciljajo na vaše čute. Uživajte v vonju sivke za pomiritev ali pomaranče za poživitev.
  • Enostavna uporaba: Izdelki so enostavni za uporabo in primerni za vsakodnevno uporabo. Danes si privoščite razkošje tretmaja v toplicah na domu.

Nega telesa: 20 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pogosta vprašanja o osebni negi podjetja Aveda

Kaj lahko naredijo izdelki za nego kože Aveda?
  • Izdelki za nego kože Aveda imajo pomirjujoče, blažilne ali poživljajoče arome, ki bodo prebudile vaše čute in vašemu ritualu nege dodale čisto srečo.
Katere naravne sestavine so uporabljene v izdelkih za nego kože Aveda?
  • Nekatere naravne sestavine, uporabljene v izdelkih Aveda, so češnjevi cvetovi, olje sladkega mandlja, sivka in certificirana organska sončnica.
Ali so izdelki za nego kože Aveda primerni za vse tipe kože?
  • Da, izdelki za nego kože Aveda so primerni za vse tipe kože.
Katere so glavne prednosti izdelkov za nego kože Aveda?
  • Glavne prednosti izdelkov Aveda so, da kožo, lase in telo nahranijo in razvajajo z najboljšimi naravnimi sestavinami. Izdelki Aveda prav tako ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj in umetnih barvil.
Kaj počnejo eterična olja v izdelkih za osebno nego Aveda?
  • Skrbno izbrana eterična olja v formulacijah Aveda nagovarjajo vaše čute in zagotavljajo aromatična doživetja. Sivka na primer deluje pomirjujoče, pomaranča pa poživlja.
Ali je mogoče izdelke za osebno nego Aveda uporabljati vsak dan?
  • Da, izdelki za osebno nego Aveda so enostavni za uporabo in primerni za vsakodnevno uporabo. Omogočajo vam razkošje spa-tretmaja doma, kadarkoli želite.
Ali lahko izdelke Aveda uporabljam na občutljivi koži?
  • Da, izdelki Aveda so oblikovani iz naravnih sestavin in so brez ostrih dodatkov, zaradi česar so primerni za občutljivo kožo. Vendar je pred uporabo novega izdelka priporočljivo opraviti test z obliži.

Odkrijte nego telesa za vaše čute Aveda! Za vas na labelhair!