Hitra porjavitev brez škodljivega UV sevanja

Hitra porjavitev brez škodljivega UV sevanja

Izbrani izdelki za enakomerno polt

Nimate časa ali možnosti večurnega poležavanja na soncu ali pa se enostavno ne želite dolgo izpostavljati škodljivim UV žarkom? Dobro alternativo tukaj ponujajo sredstva za samoporjavitev. Intenzivna ali lahka, naravna porjavelost – spreminjajte se glede na vaš tip.

Da bi se izognili grdim madežem ali nepravilnostim na vaši polti, bodite pozorni na nekaj stvari.

1. Ne pozabite na piling

Kdor se uporablja za samoporjavitev, mora kožo pred tem vsekakor narediti piling, da odstrani odmrle kožne celice. Ker neenakomerna koža v različni meri vpije rjavo barvo, kar lahko povzroči neželene lise. Piling nanesite s krožnimi gibi in ga nato temeljito sperite.

Tukaj boste našli izbor pilingov:

2. Po uporabi si umijte dlani

Da bi se izognili oranžnim dlanem, si po uporabi samoporjavitvenega sredstva obvezno umijte dlani z milom. Pri nanosu lahko preprosto uporabite posebne aplikatorje/rokavice. Na primer aplikator Bronz'Express

  • Rokavica za nanos Bronz'Express

3. Enakomerno nanesite

Nihče si ne želi grdih lis, zato je pomembno, da sredstvo za samoporjavitev enakomerno porazdelite in ne zgrešite predelov, kot so zadnja stran kolen ali notranja stran nadlakti. Posebni aplikatorji/rokavice poenostavljajo popolno in enakomerno porazdelitev. Poleg tega preprečujejo madeže na rokah, poleg tega pa so primerni za večkratno uporabo in pranje v pralnem stroju.

Tukaj boste našli izbor samoporjavitvenih sredstev:

  • Losjon za intenzivno porjavitev Bronz'Express
  • Obarvani samoporjavitveni losjon za obraz in telo Bronz'Express
  • Samoporjavitvene kapljice za mešanje Bronz'Express
  • Samoporjavitev za vse tipe kože Eco Cosmetics
  • Samoporjavitveni sprej Biosolis

4. Nanesite kremo

Pred uporabo samoporjavitvenega sredstva je priporočljivo, da predele, kot so komolci, kolena in stopala, nanesete s kremo, da se izognete madežem. Ker je koža tu debelejša in bolj hrapava, vpije tudi več barve. Intenzivnost barve pa lahko tam oslabimo tako, da te dele telesa predhodno namažemo z običajnimi losjoni za telo.

Tukaj boste našli izbor losjonov za telo:

5. Izogibajte se belemu tekstilu

Da bi preprečili razbarvanje posteljnega perila ali oblačil, se med časom izpostavljenosti izogibajte stiku s svetlimi tekstilnimi izdelki.