Wella Professionals Shinefinity Glaze

Wella Professionals Shinefinity Glaze

Sijaj, ki ga potrebuje vaše življenje

Ali hrepenite po novi, naravni, močni barvi za svoje lase? Toda ali se želite izogniti tveganju za svoje lase? Potem ne morete zaobiti glazure SHINEFINITY GLAZE Wella Professionals. Tudi tanki, lomljivi, obremenjeni in suhi lasje si lahko zdaj oddahnejo: Izpolnite svojo potrebo po sijočih, naravno pobarvanih laseh, ne da bi dovolili, da strah pred razcepljenimi konicami ali lomljenjem las pokvari veselje do spreminjanja barve las.

Za trajno navdušenje

Izkusite moč in svežino vse do konic vaših las! SHINEFINITY GLAZE ponuja številne prednosti za vaše lase: naravno lepoto las, sijoč lesk in občutek zdravih las. In kar je najboljše: učinek traja, ni posvetlitve in poškodb las? Tudi Zero. Morda se zdi malo preveč dobra stvar, da je SHINEFINITY GLAZE trajnosten izdelek – vendar ni preveč, ravno prav: popolno.

Ljubezen do las na prvi pogled

Za takšnimi lasmi se preprosto morate obrniti: zahvaljujoč optimalnemu razvoju barve, SHINEFINITY GLAZE proizvajalca Wella Professionals prinese vašim lasem zdrav sijaj, ki navduši že na prvi pogled. Prepustite se navdihu naravnega sijaja in prosojnega odtenka demi permanentnega gel kremnega odtenka. Brez osvetlitve. Brez poškodb las. S sijočim sijajem, ki zdrži do 20 pranj. Brez dvoma - SIJAJ!

Ker je vaš ton las tako edinstven kot vi

Videz se nanaša na nianse – ki morajo biti prave. Zato SHINEFINITY GLAZE ni samo SHINEFINITY GLAZE! Ponujamo demi permanentni gel kremni odtenek v štirih kategorijah Warm, Booster, Natural in Cool ter v skupno 30 odtenkih. To zagotavlja, da dobite točno tisti odtenek las, v katerem se počutite prijetno, ker se v njem prepoznate.

Ko je nula popolna petka

Zero mora ostati – kar še posebej velja, ko gre za tveganje za vaše lase. Ker SHINEFINITY GLAZE uporablja Zero Ammonia, Zero Silicones in Zero Direct Pullers. Kaj imate od tega? Nič posvetlitve, nič poškodb las in čista lepota. Z drugimi besedami: popolna varnost za vaše lase. Poleg tega izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Torej: popolna petka.