Celeb Luxury

Sijoča nega las in ohranjanje barve

Blagovna znamka Celeb Luxury je bila ustanovljena leta 2016 v Ameriki. Zadala si je cilj, razviti paleto izdelkov za zdrave, glamurozne lase, katerih sijoča barva ne zbledi. Inovativni izdelki s patentirano tehnologijo posebej nagovarjajo potrebe barvanih las ter zagotavljajo pravo nego in optimalno zaščito.

Nakupovanje po kategorijah

Celeb Luxury: 42 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Izdelki ameriške znamke Celeb Luxury so specializirani za čiščenje in nego barve las. Zahvaljujoč njihovi patentirani tehnologiji bi moralo biti bledenje barv stvar preteklosti. Izdelki obarvajo lase ob vsakem umivanju in jih tako osvežijo, ne da bi jih poškodovali.
Z inovativnostjo in strastjo Celeb Luxury zagotavlja, da ustvarjalnosti ni več meja. Izdelki ne pomagajo samo osvežiti in ohraniti barve, ampak hkrati lase tudi obnovijo.

Gem Lites nudi neverjetne naravne odtenke v blond, rdečih in rjavih šamponih za pranje barv in balzamih za barvo z BondFix Bond Repair.
Viral zagotavlja živahne in pastelne modne barve s šamponi Colorwash in balzami Colorditioner z BondFix Bond Repair.

Vsi izdelki so tudi veganski in ne vsebujejo glutena, sulfata, PPD, amoniaka, peroksida, parabena in niso testirani na živalih.
Lasje so videti zdravi, barva pa lahko osveženo zasveti.

Pri labelhair lahko najdete vse, kar potrebujete za rezultat sijoče barve.