weDo/ Professional Haarpflege für eine bessere Welt

weDo/ Professional Haarpflege für eine bessere Welt

Nega las za boljši svet

weDo/ Professional pomeni naravno nego brez kompromisov: razvito s frizerji v Nemčiji, veganski izdelki in izdelki za nego brez poskusov na živalih združujejo izjemne profesionalne rezultate z ekološko etičnim pristopom: odvisno od izdelka so sestavine do 99,7 % naravnega izvora. Od masla murumuru do bambusove vode in rooibosa do olja makadamije so sestavine etično pridobljene za sijaj in gladkost. Rezultat so izdelki za nego las za različne potrebe las, preprosto razvrščeni v 3 linije, kot tudi kreativni izdelki 2-v-1 - brez sulfatov, silikonov in umetnih barvil, vse linije izdelkov so primerne za barvane lase in prilagojene potrebam vašega tipa las:

  • Lahko in mehko: za tanke lase
  • Vlažnost in sijaj: za normalne do poškodovane lase
  • Rich & Repair: za močne, neposlušne ali zelo poškodovane lase

Odgovornost v vsakem paketu

Ploščice šampona so pravi primer trajnosti. Sestavljene so iz povsem naravnih sestavin in zagotavljajo manj odpadkov zaradi minimalistične embalaže. Izdelane brez sulfatov, silikonov in umetnih barvil, ena ploščica šampona zdrži do 80 pranj las – prav toliko kot do 3 od 300 ml steklenic šampona. In ker weDo/Professional skrbi tudi za dobro počutje živali, so šamponske ploščice certificirane s strani zaščitne organizacije Cruelty Free International.

Za vodo brez plastike

Da bi lahko okoljsko idejo še učinkoviteje uresničili, weDo/Professional sodeluje s Plastic Bank, neprofitnim podjetjem iz Vancouvra. S tem sodelovanjem se iz okolja zbere 8 plastičnih pepelov za vsak prodani izdelek weDo. Plastic Bank si prizadeva zgraditi ekosisteme recikliranja v nerazvitih skupnostih za boj proti onesnaženju s plastiko v oceanih na eni strani in visoki revščini v državah v razvoju na drugi.

weDo/ Ambasador iz Bridgertona

weDo/ Professional deli odnos do življenja, "delajmo dobro skupaj" z ambasadorko blagovne znamke "Bridgerton", zvezdnico Phoebe Dynevor. Kot pravi slavna igralka: »Vsi iščemo načine, kako zaščititi planet. Tako kot vsi drugi, tudi jaz želim narediti svoj del za okolje in to željo zlahka uresničim z weDo/ Professional." Ker so izdelki weDo/ popolni za bolj trajnostne lepotne rutine: "Kaj mi je všeč pri weDo/ izdelkov je, da trajnost gre z roko v roki z visokokakovostnim delovanjem izdelkov. To je zmaga za vse!"