Fanola

Brez refleksa rumene, bakrene in rdeče.

Fanola je modna, mlada in negovalno intenzivna linija lasne kozmetike iz Italije. Z veliko strasti do inovativnih izdelkov jih nenehno razvijamo in prilagajamo trenutnim trendom. Vsak posamezen izdelek je namenjen negi in lepoti las.

Nakupovanje po kategorijah

Fanola: 82 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Italijanska blagovna znamka Fanola vašim lasem ne ponuja le bogate nege, temveč tudi strast do izdelka. Ustvarjalnost in raziskovanje združujeta ustvarjanje inovativnih izdelkov, ki predstavljajo visoko kakovost in modno podobo.
Za vsak tip las ponujajo najboljše za:

Barvo las lahko osvežite in optimizirate ali pa lasem pričarate volumen. Če vaši lasje potrebujejo regenerativno nego, boste našli pravi izdelek za večjo moč in nov sijaj.

Izdelki za oblikovanje nudijo vse, kar potrebujete za novo izkušnjo oblikovanja, od laka za lase do pene. Razviti z vrhunskimi stilisti podpirajo vaš osebni videz in zagotavljajo neomejeno ustvarjalnost pri oblikovanju.

Poleg tega široka paleta izdelkov ponuja neprekosljivo vrednost za denar. Zelo trendovsko je tudi, da so izdelki izdelani brez testiranja na živalih.

Tako nudite svojim lasem najboljše in pokažete svoj optimalni, osebni videz.

Pri labelhair lahko najdete najboljše za svoje lase in stil.