Nutritive Irisome

Za suhe lase

Negovalna linija Kérastase Nutritive zagotavlja posebno nego za suhe in poškodovane lase, da postanejo prožni in neustavljivo mehki.

Nutritive: 11 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Kérastase Nutritive je posebej razvit za suhe, lomljive in lase, ki jih težko razčešemo. Posebna negovalna linija pomaga obnoviti strukturo las in jim dati sijaj.
Suhi lasje so lahko posledica nezadostnega delovanja žlez lojnic ali zunanjih vplivov, kot je vročina. Nutritive optimalno ščiti in neguje suhe lase ter jih vlaži, ne da bi jih obtežil.

Skrivnost se skriva v kompleksu irisom. Irisomski kompleks je učinkovita kombinacija Power-Gluco-Active in izvlečka korenike irisa.
Sestavina Power-Gluco-Active je sestavljena iz lipidov, glukoze in beljakovin ter neguje suha lasna vlakna.
Kot učinkovit antioksidant izvleček korenike irisa ščiti lase pred prostimi radikali. Pridobiva se iz korenine cveta perunike (korenike), ki je znana po bogatih hranilih in antioksidantih. Tako pomaga lasem, da se zaščitijo in regenerirajo. Poleg tega izvleček prepozna posebej suha področja in lasem daje dolgotrajno vlago.
Zahvaljujoč Irisome Complex ne le, da repozna in neguje suhe lise, ampak so tudi lasje zaščiteni pred ponavljajočo se suhostjo.