Schwarzkopf Professional

Together. A Passion For Hair

Schwarzkopf Professional predstavlja strast in spoštovanje do vsakega tipa las. Znamka to dokazuje s številnimi inovativnimi izdelki in je postavila prave mejnike na področju nege las. Naj gre za nego, oblikovanje ali barvanje – Schwarzkopf Professional ponuja pravi izdelek in razvaja vaše lase. Tukaj poiščite pravo nego zase in uživajte v občutku las kot po obisku frizerja.

Nakupovanje po kategorijah

Schwarzkopf Professional: 161 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Schwarzkopf Professional je eno izmed treh vodilnih podjetij na področju lasne kozmetike in ima enega največjih in najraznovrstnejših proizvodnih programov.

Schwarzkopf Professional: Zgodba

Leta 1898 je kemik in farmacevt Hans Schwarzkopf v Berlinu odprl "trgovino z barvami, zdravili in parfumi".
Leta 1903 je trg obogatil s prvo inovacijo s šamponom v obliki prahu. "Šampon s črno glavo" je hitro postal priljubljen.
Leta 1927 se je na evropskem trgu pojavil prvi tekoči šampon.
Nenehno se je razvijal do leta 1949, ko je "Schauma Creme-Schaumpon" prišla na nemški trg v tubi. "Schauma" je še danes utelešenje šampona v Nemčiji.
Leta 1955 je bil s stilsko linijo "Taft" dosežen še en mejnik v oblikovanju las.
Medtem ko se področje nege las še naprej širi, se v naslednjih desetletjih pojavljajo tudi izdelki za barvanje in nego kodrov.
Leta 1995 je skupina Henkel s sedežem v Düsseldorfu prevzela Schwarzkopf. Blagovna znamka postane eden vodilnih dobaviteljev v Evropi na področju lasne kozmetike.
Leta 2004 je izšla še ena obsežna stilska serija got2b.

Poleg novih inovacij se blagovna znamka Schwarzkopf Professional zavzema za okolju prijazne izdelke in enake pravice.


Schwarzkopf Professional: Različni izdelki

Medtem več kot 600 posameznih visokokakovostnih izdelkov pokriva profesionalno lasno kozmetiko za nego in oblikovanje ter barve za lase. Schwarzkopf Professional zato ponuja pravi izdelek za vsako potrebo po negi, ne glede na vrsto ali dolžino las. Raznolik in obsežen nabor izdelkov je najbolje razdeliti na naslednja področja: nega las, oblikovanje las in barvanje las vključno z beljenjem.

Nega las

Bogati izdelki za nego las Schwarzkopf Professional dajejo vsakemu tipu las zdrav občutek in prožnost. Da bi izpolnili individualne potrebe po negi različnih tipov las, je Schwarzkopf razvil različne linije izdelkov, ki jih nenehno dopolnjuje in revidira.

Oblikovanje las

Visokokakovostni izdelki za oblikovanje pričeske Schwarzkopf Professional vam pomagajo enostavno in dolgotrajno ustvariti vašo najljubšo pričesko. Potrebna zaščita las ni zanemarjena. Z različnimi teksturami izdelki vašim lasem pričarajo volumen ali sijaj. V hipu lahko oblikujete eleganten ali razmršen videz. Vaša ustvarjalnost ne pozna meja.

Barvanje las

Schwarzkopf Professional je vodilni na trgu barvil na številnih področjih. Tudi tukaj je cilj izpolniti vse tipe las in barvne zahteve ter doseči najboljšo možno barvno izkušnjo. Popolna barvna briljantnost in optimalna pokritost belih las zagotavljata barvni rezultat kot pri frizerju.

Uživajte v laseh kot pri frizerju, z izdelki Schwarzkopf Professional pri labelhair.