BlondMe Schwarzkopf Professional

Samozavesten - močan - individualen - vrhunski

BlondMe Schwarzkopf Professional je namenjen individualni in učinkoviti negi vseh blond las. Zahvaljujoč široki paleti izdelkov in 3D Bond Creation System izpolnjujejo visoke zahteve glede nege in zagotavljajo popolni blond rezultat.

Nakupovanje po kategorijah

Blond me: 14 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Svetli lasje pomenijo individualnost in samozavest. Blond barva ni samo blond barva. Svetli lasje zato zahtevajo ne le individualno, ampak tudi učinkovito nego. Vendar pa mora biti to tudi nežno za občutljive strukture las.
S serijo BlondMe je Schwarzkopf Professional izpolnil visoke zahteve svetlih las in izpolnil posebne želje s široko paleto izdelkov. Vsi izdelki so opremljeni s 3D Bond Creation System za doseganje popolnega blond rezultata.

Kaj je 3D sistem za ustvarjanje vezi?

BlondMe pomeni zmogljive izdelke za nego z inovativno tehnologijo 3D bridge, znano tudi kot 3D Bond Creation System.
Sistem ima trojno delovanje, kar pomeni, da ščiti, vzdržuje in obnavlja povezave vlaken v laseh. Struktura las je okrepljena in zdravje las izboljšano. To znatno zmanjša lomljenje las. Poleg tega je barvni sijaj okrepljen za dolgotrajen sijaj.
Zahvaljujoč posebni negi blond lasje ostanejo dolgo časa prožni in polni sijaja. Tehnologija vsebuje tudi poseben proteinski kompleks, ki se optimalno prilagaja individualnim potrebam nege.


BlondMe: nega las za vsako blond barvo

Serija nege BlondMe je specializirana za občutljivo strukturo blond las. Šamponi, balzami, tretmaji za lase in izdelki Leave In, pomagajo negovati, krepiti in zaščititi vsak blond las. Da bi zadovoljili vse različne potrebe, je bila serija nege razdeljena na nadaljnje linije.

Cool Blondes

BlondMe Cool Blondes je bil posebej razvit za intenzivno nego in vzdrževanje hladnih blond tonov. Izdelki za nevtralizacijo uporabljajo barvne pigmente, ki nežno, a učinkovito odstranijo neželene tople podtone in rumene tone. Hkrati obnavljajo strukturo las. Lasje lahko zasijejo v hladni blond barvi.

All Blondes Light & Rich

BlondMe All Blondes je specializirana za bogato nego zbledele barve za vse blond tone. Medtem ko so izdelki Light zasnovani za fine do normalne lase, so bili izdelki Rich razviti za normalne do debele lase.
Vsi izdelki Blondes uporabljajo dobro znani 3D Bond Creation System za izgradnjo strukture las in krepitev las. Hkrati dajejo čisto blond barvo in poln sijaj.

All Blondes Light & Rich

Z BlondMe Blonde Wonders zaščita pri oblikovanju ni zanemarjena. Obnavljajoči balzam BlondMe Blonde Wonders zahvaljujoč zaščitnemu učinku podpira blond lase pri oblikovanju z likalniki.
BlondMe Blonde Wonders Glaze Mist oplemeniti blond lase ter jim zagotovi zaščito in dodaten sijaj.

Blonde Wonders

BlondMe All Blondes Detox je sestavljen iz negovalnih izdelkov, ki globinsko očistijo in razstrupijo vse blond odtenke. Poleg tega podpirajo razvoj strukture las. Dajo vam osveženo, zdravo in svetlejšo blond.

BlondMe Detox Vita-C Shot All Blondes predstavlja posebno optično posvetlitev.

Pri labelhair lahko najdete vse, kar potrebujete za nego blond las za briljantne rezultate obarvanja.