Seiseta - Zaživite svojo strast do lasnih podaljškov

Lasni podaljški iz 100 % naravnih las Remy-kakovost

Poznano kot vodilno podjetje na področju lasnih podaljškov in dodatkov, Seiseta postavlja visoke standarde, ko gre za obdelavo podaljškov iz 100 % naravnih las kakovosti Remy.

Uporabljajo se samo pravi lasje indijskega izvora, saj so po lastnostih in strukturi najbolj podobni evropskim lasem. Uvoženi lasje so podvrženi strogemu nadzoru kakovosti s strani specializiranega osebja, da bi lahko zagotovili popolnoma brezhibne, naravne končne izdelke.

Za pramene Seiseta so značilne tudi naslednje lastnosti:

  • Brez silikonov
  • Nepoškodovana kožica las
  • Ročno izdelano
  • Izdelano v Italiji

Nakupovanje po kategorijah

Seiseta: 48 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Izvedite več o kakovosti las Remy

Prameni Seiseta so sestavljeni iz 100 % las Remy, kar je značilnost visokokakovostnih lasnih podaljškov. Popolnoma nedotaknjena povrhnjica teh las je usmerjena v eno smer rasti. To ima kvalitativno prednost, da lasje ohranijo svoj naravni videz in elastičnost, ne da bi izgubili svojo prožnost. Za lasne podaljške, ki ne le da izgledajo dobro, ampak se tudi dobro počutijo. Pri laseh, ki niso Remy, pa lahko pride do prepletov in vozlov.

Seiseta popolnoma opusti kisline in kemikalije, ki napadajo lasna vlakna in lahko spremenijo njihovo strukturo. Tehnike, ki jih je posebej razvila Seiseta, zagotavljajo zdrave, sijoče in mehke lase.

Podaljški v kakovosti Remy so ročno obdelani in brez snovi, ki lahko poškodujejo strukturo las. Poleg tega se slikoni ne uporabljajo.

Seiseta za svoje lasne podaljške uporablja le najboljše lase. Po svetu obstajajo različne vrste las, ki se razlikujejo po svoji strukturi. Za razliko od evropskih in azijskih las so indijski lasje močnejši in imajo teksturo, ki zagotavlja takojšen volumen in polnost.

Pri Seiseti se uporabljajo samo indijski lasje, ki so bili zbrani v indijskih templjih, kjer moški in ženske žrtvujejo svoje najdragocenejše bogastvo, namreč svoje lase. Te nato izberejo z največjo skrbnostjo. Ohranja se naravna smer rasti kot osnovni temelj za pridobivanje kakovostnih končnih izdelkov.

Lase nato obdelajo strokovnjaki v laboratorijih Seiseta. S tem ustvarijo različne barvne nianse, valove in dolžine, hkrati pa se ohrani naravna struktura las.

Indijski lasje imajo strukturo stebla v obliki fižola, ki je močan in valovit ter lasem doda telo. Ima tudi lastnosti svilnato mehkega občutka.

Lasne podaljške in dodatke Seiseta lahko udobno naročite preko spleta pri labelhair

Ne glede na to ali gre za klasične barve las, nianse ombre ali svetle barve: lasni podaljški iz Seisete so na voljo kot keratin fusion lasni podaljški ravni ali kodrasti, kot tudi Tape-In lasni podaljški.

Ustrezno dodatno opremo najdete tukaj.

Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo podaljškov, je pri lasnih podaljških še posebej pomembna posebna nega las ter primerne krtače in glavniki.

Pregled prednosti