SmilePen beljenje zob doma

Za bolj bele zobe v kratkem času

Beljenje zob enostavno in priročno iz udobja svojega doma, brez obiska zobozdravstvene ordinacije in brez bolečin. Izdelki SmilePen so bili razviti s strokovnim znanjem zobozdravnikov in so bili klinično in zobozdravstveno testirani.

Razširite svojo lepotno rutino s temi izdelki za beljenje doma, brez katerih ne bi smela biti nobena kopalnica.

Ni pomembno ali ste ženska ali moški: ponudba vam bo pomagala zmanjšati obarvanje zob in doseči bolj bele zobe, ki so do 70 % svetlejši.

Ostaja samo eno vprašanje: Ste se danes že nasmehnili?

Marken / SmilePen

SmilePen: 14 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Več o beljenju zob

ZAKAJ SE ZOBJE BARVAJO?

Zobje naravno pridobijo rjavo-oranžni odtenek in s starostjo postanejo temnejši. Vzrok za to so produkti razgradnje presnove, ki se shranjujejo v zobni snovi. Poleg tega pigmenti iz nekaterih stimulansov, kot so kava, tobak, rdeče vino ali čaj, prodrejo v belo zobno sklenino in se tudi odložijo. Zobe lahko razbarvajo tudi antibiotiki. Včasih je sprememba barve zob tudi genetska.

Avitale ("mrtvi", ne nedotaknjeni) zobje pa se razbarvajo zaradi produktov razgradnje krvi iz zobne pulpe, ki prodre v najmanjše kanale trde zobne snovi (sklenina, dentin in koreninski cement). Materiali, ki se uporabljajo za zapolnitev koreninskih kanalov, lahko obarvajo tudi vidno zobno krono.

KAJ SE ZGODI MED BELJENJEM ZOB?

Med tem postopkom se sprošča aktivni kisik in na površino zoba se nanese belilno sredstvo. Praviloma aktivne sestavine, kot so PAP, fitati, nizkomolekularni hipoklorit, prodrejo v sklenino in dentin. Prosti radikali poskrbijo, da razbarvane molekule v zobeh oksidirajo v brezbarvne molekule, kar vodi do želenega učinka pobeljenih zob.

JE BELJENJE NEVARNO?

Aktivne sestavine, kot so peroksid, hipoklorit, natrijev bikarbonat itd., so se že od nekdaj uporabljale za postopke beljenja in se uporabljajo še danes in so bile dolgo časa preizkušene v zvezi z beljenjem zob in so znanstveno dobro dokumentirane.

Če se beljenje zob izvaja na zdravih zobeh je edini stranski učinek, ki se lahko pojavi, ta, da so zobje začasno občutljivi na mraz ali vročino. Vendar je to pri novih belilnih gelih SmilePen precej nenavadno, saj ne vsebujejo vodikovega peroksida. Po 2-3 dneh pa bi morala ta občutljivost izginiti.

KAKO DOLGO TRAJA BELJENJE ZOB?

Čeprav je zaželeno, a učinek beljenja žal ne traja večno. Vendar pa je učinek viden v povprečju 1-4 leta, kar je izjemno dobro.

Seveda je odvisno od različnih dejavnikov ali in kako hitro zobje spet potemnijo: od uporabljenega sistema beljenja, vašega življenjskega sloga in rutine nege zob. Če boste še naprej uživali veliko kave, čaja, tobaka ali podobnega, lahko vaši zobje hitreje potemnijo.

Vendar to ni problem pri SmilePen: ker lahko beljenje kadar koli ponovite.

ODKRITE TEHNOLOGIJO LED ZA BELJENJE SMILEPEN WAVELIGHT - ZA ODLIČEN ODZIV NA BELJENJE

SmilePen deluje s tako imenovano WaveLight LED tehnologijo beljenja, ki uporablja elektromagnetne valove v območju vidnih valovnih dolžin 460-630 nm in intenzivnostjo 1100 milikandel. Nastala toplota podpira in pospešuje učinkovine belilnih gelov SmilePen, kar vpliva na doseganje največje stopnje beljenja v kratkem času.

Veliko kupcev je navdušenih nad doseganjem optimalnih rezultatov beljenja v četrtini časa zahvaljujoč ojačevalnemu učinku LED diod SmilePen WaveLight v primerjavi z uporabo brez njih.

Journal of Conservative Dentistry, pa tudi druge študije so že pokazale pospeševalni učinek svetlobe v povezavi z beljenjem zob.

SPOZNAJTE AKTIVNE SESTAVINE SMILEPENA

 • PAP ε-FTALIMIDO HEKSANOJSKA KISLINA

Aktivna sestavina PAP razgradi pigmente, ki so prisotni v zobni sklenini in jih zaradi delovanja aktivnega kisika lahko pretvori v brezbarvne molekule, torej v svetlo bele zobe. Zobna sklenina ni napadena.

 • NHAP NANO-HIDROKSILAPATIT

To je najtrše tkivo v našem telesu, zobna sklenina, ki je sestavljena iz 95 odstotkov tega minerala. Zahvaljujoč tej trdoti so naši zobje optimalno oboroženi proti številnim vsakodnevnim "napadom", ki jih povzročajo hrana in žvečenje.

 • HA HIALURONSKA KISLINA

Hialuronska kislina spodbuja nastanek novega kolagena, osnovnega gradnika dlesni in parodonta. Ima tudi antibakterijske in protivnetne učinke.

 • NATRIJ HIPOKLORIT

Ta snov naravno beli vaše zobe. Polna moč beljenja naprej.

 • CITRONSKA KISLINA

Ta sestavina je odgovorna za čistilni učinek med postopkom beljenja.

 • KSILITOL

Sladkorni alkohol prekriva naše zobe kot plašč in jih ščiti pred napadi kislin. Zeliščna sestavina s svojim sladkim okusom zagotavlja prijetno izkušnjo, tudi za vaš jezik.

 • OLJE POPROVE METE IN DL-MENTOL

Dva vsestranska orodja pomagata ustvariti dober občutek v ustih in svež zadah.

 • OLJE BRUSNIČNIH IN GRANATNIH SEMEN

Obe olji imata izjemen antioksidativni učinek in ščitita naše zobe pred prostimi radikali.

ZAKAJ JE SMILEPEN POSEBEN?

 • SmilePen je klinično in zobno preizkušen sistem za beljenje zob
 • SmilePen vam omogoča do 70 % beljenje zob in 60 % zmanjšanje oblog
 • SmilePen je z Dermatestom podeljen pečat "Zelo dobro".
 • SmilePen so razvili strokovnjaki v sodelovanju z zobozdravniki

ODKRITE RAZNOLIKE IZDELKE SMILEPEN

Ustnik Whitening Accelerator s tehnologijo beljenja Wavelight LED poveča učinek beljenja belilnih gelov SmilePen za še hitrejše in bolj bele rezultate.

Pospeševalnik beljenja je na voljo kot praktična brezžična različica ali pa ga lahko priključite na mobilni telefon.

Belilni trakovi ali belilni gelni peresniki prav tako hitro in enostavno zagotavljajo želeni učinek beljenja.

Ne želite vložiti dodatnega časa? Beljenje preprosto vključite v vsakodnevno nego zob. Z belilnim praškom White Edition ali belilnim prahom Black Edition z aktivnim ogljem lahko enostavno kombinirate čiščenje in beljenje zob.

URESNIČITE SANJE O BELIH ZOBEH IN PODARITE SVETU SVOJ LEP NASMEH!