GHD Pink Platinum+ styler

Nadzorujte lase

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

GHD Platinum+® Styler
GHD Gold Styler
GHD Max Styler
Opis

Pink Platinum+® Styler znamke ghd je likalnih za lase, ki poskrbi za hitro ter nežno oblikovanje pričesk. Inovativna ultra-zone tehnologija prepozna stanje las ter prilagodi hitrost oblikovanja. Inovativni senzorji kar 250 krat na sekundo preverijo temperaturo likalnika in celotno ploščo držijo na 185°C. S hitrim sistemom segrevanja je likalnih po 20 sekundah pripravljen na uporabo.
Priročno ohišje olajša oblikovanje pričeske. Za popolnoma ravne lase ali oblikovanje kodrov. Natančne plošče omogočijo oblikovanje, ki ne škoduje lasem. Tako je zmanjšano lomljenje las.
Za varnost poskrbita način mirovanja, ki likalnik izklopi po 30 minutah brez delovanja, ter pokrov, ki varuje pred vročino. Zaradi pokrova lahko likalnih pospravite takoj po uporabi. Za hitro in varno oblikovanje pričeske.

Platinum+® Styler iz pink kolekcije, ki je zasnovana za spodbujanje žensk po vsem svetu k rednemu pregledovanju dojk. Vzamite stvari v svoje roke in preprečite rak dojk! Ob orhid pink likalniku iz omejene zaloge dobite tudi torbico z zadrgo.
Več informacij najdete v prispevku na naši strani.

Znamke: GHD
Vrsta izdelka: Likalniki
Učinek: Glajenje
Vrsta las: Vsi tipi kože
Styling Filter: Glajenje
Področje uporabe: Lasje
Opomba o sestavinah
Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek GHD Pink Platinum+ Styler