Milk Shake

Z močjo narave iz Italije

Izdelki milk_shake črpajo iz moči narave in ponujajo profesionalne, individualne rešitve za vse potrebe las. Naravne aktivne sestavine, kot so visokokakovostne mlečne in jogurtove beljakovine, sadni izvlečki in patentirana sestavina Integrity 41®, podpirajo naravno lepoto las.

Nakupovanje po kategorijah

Milk Shake: 123 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

milk_shake je na prelomu tisočletja ustanovil Italijan Ivano Panzeri. Ime se nanaša na glavne sestavine mlečne in jogurtove beljakovine ter sadne izvlečke, ki spominjajo na milkshake.
Zaradi popolne vsebnosti aminokislin so mlečne beljakovine ena najbolj hranljivih beljakovin, ki prispevajo k strukturi in moči las. V kombinaciji z dragocenimi sadnimi izvlečki in drugimi dragocenimi naravnimi aktivnimi sestavinami pričara vašim lasem več sijaja, prožnosti in polnosti. Poleg tega je lase mogoče bolje oblikovati in frizirati.

Paleta izdelkov sega od čiščenja in nege do oblikovanja las do pralnih in trajnih barvanj. Vsa čutila so navdušena nad naravno močjo, saj prijetne vonjave in konsistenca zagotavljajo veselo, edinstveno negovalno izkušnjo.

milk_shake kot blagovna znamka ne želi biti le dobra in nežna do las, temveč tudi na prijazen način podpirati ljudi in okolje ter slaviti raznolikost. Vsako leto se lansirajo izdelki z omejeno izdajo, del izkupička pa gre dobrodelnim organizacijam.

Pri labelhair lahko najdete naravno moč in nego za vaše lase.