Olaplex

Kemične aktivne sestavine, ki krepijo vezi in dogloročno popravijo in okrepijo lase. Olaplex je patentiran že 8-krat!

Olaplex nudi revolucionarno in trajnostno nego las. Zahvaljujoč edinstveni, 8-krat patentirani aktivni sestavini, dopolnilni izdelki uspejo trajno obnoviti poškodovane in obremenjene lase. Lasje se okrepijo in povrnejo svoj naravni sijaj.

Nakupovanje po kategorijah

Olaplex: 15 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Neodvisna blagovna znamka za nego las Olaplex prihaja iz Kalifornije (ZDA). Ime se nanaša na edinstveno učinkovino, ki je sestavljena iz molekularne verige bis-aminopropil diglikol dimaleata.
Ta učinkovina, ki jo je leta 2014 razvil dr. Craig Hawker in dr. Eric Pressly je razvita in je bil zdaj patentirana 8-krat. Pomaga trajno obnoviti poškodovane in obremenjene lase od znotraj navzven.
Lasje so vsakodnevno izpostavljeni stresu, na primer zaradi toplotnega oblikovanja ali zunanjih vplivov. To lahko zlomi žveplove mostove (disulfidne mostove), ki povezujejo lase v notranjosti. Lasje so tako oslabljeni, da negovalni izdelki ali barve ne morejo več prodreti v lase in delovati. Olaplex trajno obnovi te pretrgane disulfidne vezi v laseh.
Lasje so videti bolj zdravi in ​​pomlajeni. Prav tako postanejo močnejši in bolj vzdržljivi. Lasje lahko ponovno zasijejo s svojim naravnim leskom.

Vsi izdelki nudijo najboljšo možno zaščito ne le za lase, temveč tudi za okolje in so:

  • Veganski
  • Niso testirani na živalih
  • Brez sulfatov in parabenov

Revolucionarna nega las za trajno obnovo je na voljo pri labelhair.