Orphica Arrow Kajal

Mehki svinčnik, ki bo fantastično poudaril vaš videz

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Mehak svinčnik ARROW, bo fantastično poudaril vaš pogled. Njegova vzdržljivost vam zagotavlja popoln videz ves dan. Pisalo je na voljo v 5 barvah: črni, rjavi, goli, mint in črno sivi.

Formula je obogatena z najkakovostnejšimi naravnimi izvlečki, ki negujejo občutljivo kožo okoli oči. S pomočjo priložene gobice lahko razmažete naneseno linijo in tako dosežete pričakovani rezultat.

S puščico lahko ustvarite poljuben make-up. Vse po zaslugi primerno sestavljene in mehke konsistence svinčnika za oči, ki odlično poudari ali popravi vašo obliko oči. Narišite črto na spodnji in zgornji veki ali na vodni črti očesa. Črto lahko razmažete s posebno mehko gobico na konici peresa. Tako dosežete zapeljiv učinek "smoky eyes".

UPORABA

Črtalo za oči nanesite od notranjega do zunanjega kota očesa. Prav tako lahko narišete črto vzdolž vodne črte očesa. Če želite doseči učinek "smoky eyes", linijo zamažite s priloženo gobico. Glede na pričakovane rezultate lahko uravnavate debelino in obliko črte.

ODLIČNE SESTAVINE

Svinčnik ARROW, podobno kot drugi izdelki blagovne znamke Orphica, uporablja naravne sestavine, ki poudarjajo žensko lepoto. Izvleček ognjiča obnavlja kožo in jo ščiti pred draženjem.

Laneni izvleček neguje kožo in jo vlaži. Izvleček kalamusa ima zdravilne lastnosti in izboljša elastičnost kože. Edinstvena formula neguje kožo okoli oči in krepi trepalnice.

Sestavine so bile združene v občutljivo konsistenco. Ta sestava zagotavlja varno uporabo. Svinčnik ARROW lahko prav tako uporabljajo ljudje z občutljivo kožo in uživajo v zapeljivem videzu!

Znamke: Orphica
Vrsta izdelka: Naravna kozmetika, Kajal
Tip kože: Občutljiva koža, Za vsak tip kože
Lastnosti: Dermatološko testirano
Opomba o sestavinah & uporabi

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Orphica Arrow Kajal

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Arrow Kajal" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder