RefectoCil - Für leichtes und sicheres Wimpernfärben

Svetovno vodilna blagovna znamka za barve za obrvi in trepalnice

RefectoCil, izdelan v Avstriji, od leta 1930 obljublja kakovost barvanja trepalnic in obrvi. Odkrijte široko barvno paleto in na obraz vnesite več konture in poskrbite, da bodo oči ponovno zažarele. Veganska barva za obrvi in trepalnice je odporna na brisanje in vodo in ima obstonost do 6 tednov.

RefectoCil: 17 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Obrvi in trepalnice so lahko zelo majhne dlačice, vendar imajo velik vpliv in sijaj. Ta sijaj in čudovit videz lahko naravno povečate z RefectoCil .

Milijoni zadovoljnih strank po vsem svetu zaupajo izdelkom RefectoCil za barvanje trepalnic in obrvi, ki so izdelani po visokem standardu v Avstriji in Nemčiji. Še posebej so priljubljeni med stilisti.

Barvna paleta barv obrvi in trepalnic je raznolika. Imate svobodo izbire od naravnega do izjemnega. Za svetle lase priporočamo RefectoCil 3.1 - svetlo rjave barve, na primer za naraven poudarek.

Vse barve so veganske in proizvedene brez testiranja na živalih. Barve sijejo in vas spremljajo med športom in v vodi, saj so odporne na madeže in vodoodporne. V samo nekaj minutah lahko poudarite in obarvate svoje obrvi in trepalnice za dolgo časa, s čimer prihranite veliko časa z vsakodnevnim oblikovanjem. Vas in vaše oči bodo razveseljevale približno 6 tednov .

Seveda dobite tudi vse, kar potrebujete za zaščito občutljivega predela oči pri barvanju. Pred obarvanjem se lahko na primer zaščitite s papirjem za trepalnice med barvanjem in nego občutljive kože z zaščitno kremo in masko za oči. Če gre kaj narobe, vam bo odstranjevalec barvnih madežev pomagal hitro in enostavno odstraniti neželene madeže.

Vse, kar morate vedeti o brezskrbnem barvanju trepalnic in obrvi za dolgotrajne lepe trenutke, najdete pri labelhair.