Osis+ Schwarzkopf Professional

Kreativni videz za vsak las

Osis+ Schwarzkopf Professional je kreativna serija oblikovanja, ki vam omogoča, da ustvarite individualne pričeske v kratkem času. Vsestranski izdelki so zaradi široke palete tekstur primerni za vsak tip las in vsako dolžino las. Za vašo ustvarjalnost ni omejitev.

Nakupovanje po kategorijah

Osis+: 36 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Izdelki za oblikovanje OSIS+ podjetja Schwarzkopf Professional ponujajo popolno oblikovanje za vsak tip las. Ne navdušujejo le s svojo raznolikostjo, temveč predvsem z učinkovitostjo in dobrim oprijemom.
Izdelki za oblikovanje in končno obdelavo imajo različne teksture in stopnje oprijema, tako da je mogoče brez truda ustvariti individualen videz za vsak tip las in dolžino las. Izberete lahko svojo želeno teksturo iz široke palete oblikovanja OSIS+: sprej, krema, pena, serum, gel ali vosek.

Izdelki OSiS+ Prep zagotavljajo popolno osnovo za individualno, gladko izkušnjo oblikovanja.

Serija OSiS+ Texture ponuja vse, kar potrebujete za svež in dolgotrajen videz. Popolnoma je prilagojena za hitro nego in nadzor krajših do srednje dolgih las.
Suha šampona Refresh Dust in Fresh Texture ponujata prav posebno osvežitev kot čistilna pena. Ne samo, da dajeta lasem čistilno svežino med umivanjem las, ampak kot izdelek za oblikovanje las podarita tudi več oprijema in volumna.
Soft Texture je suh balzam, ki olajša razčesavanje suhih las in ščiti pred zunanjimi vplivi. Zato je še posebej primeren za daljše lase.

Izdelki OSiS+ Long Hair Texture obravnavajo tudi posebne potrebe daljših las. Dajo prožnost in volumen.

OSIS+Styling je serija, ki je v glavnem specializirana za toplotno oblikovanje. Izdelki zagotavljajo toplotno zaščito in enostavno oblikovanje z večinoma gladilnim učinkom.
Kodrasti in valoviti lasje niso zanemarjeni:

  • Bouncy Curls je gel za kodranje, ki hitro in enostavno definira kodre in valove.
  • Curl Honey Creme je krema, ki zagotavlja kodrom in valovom zaščito pred toplotnimi poškodbami in naravni sijaj.

OSiS+ Finish zagotavlja piko na i. Vsestranski izdelki izpopolnijo videz z dolgotrajno fiksiranjem in hkrati zaščitijo lase.

Pri labelhair lahko najdete vse, kar potrebujete za vsestransko popolno oblikovanje.