Veriforte Površinska dezinfekcija

Dezinfekcija površin na vodni osnovi

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Več podrobnosti o površinski dezinfekciji Verfiforte

PODROČJE UPORABE

VERIFORTE® je hitro delujoče razkužilo na vodni osnovi za uporabo na površinah. VERIFORTE® je brez alkohola, aldehidov, brez topil in brez dišav.

NAVODILA ZA UPORABO

VERIFORTE® je tekoča, bistra raztopina, pripravljena za uporabo. Površine in predmete enakomerno in popolnoma navlažite (50 ml/m2), po potrebi obrišite s krpo za enkratno uporabo in pustite, da se posuši. Izpiranje z vodo ni potrebno. Izdelek izhlapi brez ostankov. Morebitni preostali ostanki izdelka so s toksikološkega vidika neškodljivi.

INFORMACIJE O UČINKOVITOSTI

VERIFORTE® je testiran v skladu z evropskimi standardi po EN 13697, EN 13704 in EN 14476 ter na seznamu DGHM / VAH. VERIFORTE® se lahko uporablja kot razkužilo za čiščenje površin in kot razkužilo v razpršilu. Navedeni časi izpostavljenosti zagotavljajo popolno učinkovitost zdravila VERIFORTE® proti bakterijam, virusom in kvasovkam, tudi če se odpove mehanska pomoč s krpo za enkratno uporabo.

OZNAČEVANJE

po GefStVo ni smiselno Izdelek ni nevarna snov v skladu z Odlokom o nevarnih snoveh. Vendar je treba upoštevati previdnostne ukrepe, ki veljajo pri ravnanju s kemikalijami. Številko serije in rok uporabnosti si zabeležite kot ločen odtis na embalaži.

VARNOST

VERIFORTE® pri normalni uporabi ni nevaren za ljudi. Izogibajte se očesnemu stiku. Lahko se pojavi draženje. Po stiku z očmi takoj izpirajte s čisto vodo nekaj minut (odstranite kontaktne leče). Če imate dolgotrajne pritožbe v zvezi z izdelkom, se posvetujte z zdravnikom.

SKLADIŠČENJE

Posodo hranite tesno zaprto. Shranjujte na hladnem in zaščitenem pred svetlobo. Hranite zaklenjeno in izven dosega otrok.

ODSTRANJEVANJE

VERIFORTE® lahko vlijete v kanalizacijo z zadostnim redčenjem. Upoštevati je treba nacionalne predpise glede odpadkov in odpadne vode. Po praznjenju in izpiranju z vodo lahko plastične posode odpeljete v reciklažni center.

Znamke: Veriforte
Vrsta izdelka: Površinsko dezinfekcijsko sredstvo
Opomba o sestavinah & uporabi

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Veriforte Površinska dezinfekcija

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Površinska dezinfekcija" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder