GHD Helios® Pink Haartrockner

Omejena izdaja v roza barvi - 10 EUR od nakupa prejme program proti raku dojkev DKMS Life "look good feel better"

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

GHD Sponka (črna)
GHD Platinum+® Styler
GHD Etui za toplotno zaščito Styler (črna)
Opis

Več podrobnosti o omejeni seriji Helios® Pink ghd

Leta 2021 bo ghd nadaljeval svoje odgovorno poslanstvo ozaveščanja o raku dojk, opolnomočenja žensk in predvsem motiviranja mladih žensk za mesečno pregledovanje dojk. V zadnjih letih, tako kot letos, podpirajo neprofitne organizacije za rak dojke. Letošnja omejena izdaja je bila zasnovana tako, da ženske opozarja na njihovo redno samopregledovanje. Kadarkoli boste oblikovali lase, vas bomo opozorili na samokontrolo. Prevzemite nadzor - čas je, da samozavestno pregledate svoje prsi - vsak mesec!

PREVZEMITE NADZOR ZDAJ - s sušilcem za lase ghd Helios® v roza barvi z rose gold poudarki.

Lažji in hitrejši za vrhunski nadzor nad oblikovanjem in rezultate. Ghd Helios je razvila vodilna raziskovalna in razvojna skupina ghd v Cambridgeu v Veliki Britaniji v sodelovanju z vrhunskimi fiziki, inženirji in profesionalnimi stilisti. Zahvaljujoč optimiziranim zmogljivostim izjemno močan sušilec za lase drastično skrajša čas sušenja *.

Brezkrtačni motor z močjo 2.200 W in grelni element v obliki valja ustvarjata koncentriran pretok zraka pri hitrosti 120 km / h za hitro oblikovanje. Tehnologija AeroprecisTM združuje notranjo aerodinamiko s prilagojeno šobo, ustvarja koncentriran pretok zraka in enakomerno porazdelitev temperature za izboljšan nadzor stila in rezultate oblikovanja v salonski kakovosti. Napredna ionska tehnologija zmanjšuje kodranje in štrleče lase za gladke rezultate s 30% več sijaja **.

Omejena izdaja v roza barvi - 10 EUR od nakupa prejme program proti raku dojkev DKMS Life "look good feel better" za bolnike z rakom.

* Potrošniški test v primerjavi s komercialno dostopnimi sušilniki za lase. ** V primerjavi z naravno posušenimi lasmi.

Znamke: GHD
Vrsta izdelka: Sušilci las
Vrsta las: Vsi tipi kože
Področje uporabe: Lasje
Opomba o sestavinah & uporabi
Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek GHD Helios® Pink Haartrockner