Blond Absolu b Kérastase

Sijoči blondni lasje

Blond Absolu je individualna serija za nego las za novo blond vizijo. Lasno vlakno se intenzivno obnavlja, ultravijolični pigmenti pa odpravljajo neželene rumene tone. Vsak blond ali beljen las, vsak blond odtenek in tudi sivi lasje pridobijo sijočo blond z edinstvenim barvnim leskom.

Blond Absolu: 24 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Blond je več kot modna barva. Vsaka blond je individualna in ima posebne zahteve. Kérastase Blond Absolu je linija za nego las, ki je namenjena natančnim zahtevam beljenih, blond in sivih las.
Svetli ali beljeni lasje imajo pogosto nezaželen rumen odtenek. Kérastase s prvo ultravijolično nego prepreči ta učinek, ne da bi zanemaril bogato nego. Z dragocenimi sestavinami izdelki delujejo regenerativno in antioksidativno na lase. Posebnost je interakcija treh glavnih učinkovin:

  • Obogatena hialuronska kislina krepi lasno vlakno od znotraj in spodbuja regeneracijo lasišča. Pomaga tudi proti morebitnemu izpadanju las. Hialuronska kislina je del vseh izdelkov Blond Absolu.
  • Izvleček planike se pridobiva iz dobro znane rastline. Lase krepi in jim daje antioksidativno moč. Hkrati pomirja lasna vlakna in tako izboljša moč in odpornost. Planika je del vseh izdelkov Blond Absolu.
  • Ultravijolični nevtralizatorji takoj preprečijo neželene odseve zlate in bakra. Blondinka sije z zdravim leskom. Prisotni so v Bain Ultra-Violet in Masque Ultra-Violet.

Ta močan trojni kompleks naredi vaše lase elastične, sijoče in zdrave za dolgotrajno moč blond barve.

Popolna sestava izdelkov Blond Absolu se lahko prilagodi potrebam svetlih las. Izbira se začne s pravim šamponom, nato gre skozi moč nege do končnega toplotno zaščitnega seruma.
Za tri korake nege so na voljo naslednje možnosti:

  1. Umijte s šamponom - Bain Lumiere ali Bain Ultra Violet
  2. Vzdrževanje z balzamom ali masko - Cicaflash ali Masque Ultra-Violet
  3. Zaščitite z nego, ki se ne izpušča - Cicaplasme

Vse visokokakovostne izdelke v liniji Blond Absolu je mogoče kombinirati glede na osebne potrebe in so na voljo tudi v ustreznih kompletih.
Najdite vse za svojo popolno, sijočo blond na labelhair.