milk_shake Conditioning whipped cream, 200 ml
Kremna, negovalna in zaščitna Leave-In pena
€ 18,09
(€ 90,45 / l, vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)
Lastnosti in prednosti
- zaščitna pena
- za vse tipe las
- vlaži
Št. izd.: BGG-1103002, Vsebina: 200 ml, EAN: 8032274167136
Opis
Conditioning whipped cream znamke milk_shake je negovalna pena, ki lase intenzivno vlaži. Leave-in formula z mlečnimi proteini neguje ter prestrukturira lase. Obenem izdelek nudi zaščito. Za mehkobo in lahek nadzor las, brez da ti postanejo težki. Obtem kompleks Integrity 41® izboljšuje intenzivnost barv.
Uporaba:
Izdelek dobro pretresite in ga razpršite na roke. Nato izdelek porazdelite po umitih z brisačo osušenih laseh in jih oblikujte.
Znamke: | milk_shake |
---|---|
Vrsta izdelka: | Balzam, Leave-In nega |
Za koga!: | Unisex |
Učinek: | Povečanje vlage, negovalno, zaščitno, ohranja barvo |
Vrsta las: | Vsi tipi kože |
Konsistenca: | Pena |
Sestavine (INCI)
- aqua (water)
- butane
- propane
- isobutane
- cetrimonium chloride
- myristyl alcohol
- amodimethicone
- trideceth-12
- tocopheryl acetate
- rubus fruticosus (blackberry) fruit extract
- rubus idaeus (raspberry) leaf extract
- vaccinium myrtillus fruit extract
- fragaria ananassa (strawberry) fruit extract
- PEG-5 Cocomonium Methosulfate
- Sodium Glutamate
- hydrolyzed milk protein
- Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein
- sodium cocoyl glutamate
- hydroxypropyl guar
- Hydroxypropyltrimonium Chloride
- helianthus annuus (sunflower) seed extract
- phenoxyethanol
- parfum (fragrance)
- ethylhexylglycerin
- acid violet 43
- bht
- citric acid
- butylene glycol
- sodium benzoate
- potassium sorbate
- benzyl alcohol
- benzyl benzoate
- benzyl cinnamate
- benzyl salicylate
- citral
- limonene
- linalool
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek milk_shake Conditioning whipped cream
5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
2 oceni
- Brez recenzij.