shu uemura art of hair

Luksuzna in profesionalna nega las

shu uemura art of hair (tudi kratko Shu Uemura) je japonska znamka za profesionalno luksuzno nego in oblikovanje las. Posvetila se je frizerski umetnosti. Popolne lasne kreacije in čutna doživetja dopolnjujejo izjemne in dragocene sestavine.

Nakupovanje po kategorijah

shu uemura art of hair: 46 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Različni izdelki za nego in oblikovanje las shu uemura art of hair temeljijo na filozofiji in strokovnem znanju istoimenskega ustanovitelja.
Shu Uemura je prišel v ZDA z Japonske v petdesetih letih prejšnjega stoletja, kjer je postal vizažist. Že leta 1960 je lansiral čistilno olje za kožo. Temu so sledili številni drugi kozmetični izdelki in izdelki za nego las.
Filozofija Shu Uemure je, da morajo lasje, ličila in koža tvoriti čudovito celoto. Cilj izdelkov za nego in oblikovanje las je ustvariti celostno lepoto s posebnimi formulami in dragocenimi sestavinami.
Drugi vir navdiha je japonska prestolnica Tokio s svojimi kontrasti. Tokio je torej več kot izvor znamke.
Luksuzne, učinkovite formulacije in eleganten dizajn utelešajo ustvarjalnost ustanovitelja Shu Uemure in japonsko dediščino znamke v vsakem izdelku. Za popolno negovane in sijoče lase poskrbijo tudi edinstvene in naravne japonske sestavine, kot sta arganovo olje ali olje mošusne vrtnice.

Pri labelhair lahko najdete razkošno in naravno nego za vsak tip las.