Aveda - kombinacija lepote in dobrega počutja

Naravna nega las, telesa in kože iz čistih esenc cvetov in rastlin

Aveda že od leta 1978 zagovarja koncept »spoznanja celote«, v katerem sta lepota in dobro počutje neločljivo povezana. Na podlagi načel ajurvede in znanosti o čistih rastlinskih in cvetnih esencah je Aveda razvila visoko učinkovite izdelke za nego las, kože in telesa. Aveda verjame v močne, zelo učinkovite esence narave in si prizadeva spodbujati dobro počutje moških in žensk ter ponuditi edinstveno spa izkušnjo.

Nakupovanje po kategorijah

Najbolje prodajani izdelki Aveda

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Aveda: 171 izdelkov

  Filter

  Vse cene vključujejo DDV.

  Izvedite več o misiji Aveda

  Poslanstvo Avede je spodbujanje varstva okolja in ustvarjanje boljšega sveta za vse. Znamka je zavezana okoljski odgovornosti ne le v kozmetični industriji, ampak tudi v svetu, v katerem živimo. Aveda je podjetje s sedežem v ZDA, brez krutosti, ki za svoje izdelke uporablja obnovljivo energijo.

  Filozofija Avede temelji na starodavni umetnosti ajurvede, ki poudarja enotnost vseh bitij. Uravnotežen duh in telo vodita do lepote in zdravja, Aveda pa sprejema ta koncept celovitosti.

  Aveda v svojih izdelkih uporablja čiste esence rož in rastlin, tako imenovane zelene sestavine. Ključnega pomena je odgovorno pridobivanje ključnih sestavin z vsega sveta in uporaba embalaže za večkratno uporabo iz PET-a, ki ga je mogoče 100 % reciklirati. Aveda aktivno podpira okoljske in zdravstvene projekte po vsem svetu.

  Avedina raziskovalna ekipa nenehno išče nove rastlinske in cvetlične esence ter boljše proizvodne postopke za nadaljnje povečanje deleža organskih sestavin. Znamka je zavezana strogim standardom za zagotavljanje visoke kakovosti in izvora sestavin ter izogibanje škodljivim proizvodnim procesom.

  Aveda uporablja zelene sestavine v celotnem obsegu z minimalno vsebnostjo 50 % rastlinskih molekul, nenaftnih mineralov, vode ali drugih naravnih virov. Eterična olja so pridobljena z okolju prijazno parno destilacijo. Aveda pridobiva svoje sestavine z vsega sveta, kot so ajurvedske korenine iz Indije, oreščki palme Babassu in olje buritija iz Brazilije, sandalovina iz Zahodne Avstralije, vrtnica in sivka iz Bolgarije. Vsaka esenca je pridobljena iz trajnostne, pravične pridelave.

  Pogosta vprašanja o Avedi

  Katere vrste izdelkov ponuja Aveda?
  • Aveda ponuja izdelke za nego las, kože, telesa in ličila.
  Ali so izdelki Aveda veganski?
  • Da, izdelki Aveda so 100 % veganski. In brez testiranja na živalih.
  Ali je Aveda naravna kozmetika?
  • Aveda uporablja sestavine iz narave in njihov delež v izdelkih se nenehno povečuje. Naravna kozmetika pa zahteva, da so vse sestavine v izdelku naravnega izvora. Aveda torej še ni del kategorije naravne kozmetike.
  Ali je Aveda Cruelty Free?
  • Da, Aveda je proizvedena brez testiranja na živalih in ima od leta 2022 pečat Leaping-Bunny organizacije Cruelty Free International.
  Katerim načelom sledi Aveda?
  • Aveda je vodena po načelih ajurvede ter umetnosti in znanosti čistih rastlinskih in cvetnih esenc. Aveda uporablja samo formulacije BREZ živalskih sestavin, parabenov, mineralnega olja, petrolatuma, parafina, formaldehida in formaldehidnih depo snovi, SLES, oksibenzona, benzena, retinil palmitata, mikrokristalnega voska, polietilenskih kroglic, triklosana, triklokarbana, smukca ali sintetičnih dišav.
  Ali je Aveda primerna za ženske in moške?
  • Da, Aveda si prizadeva izboljšati dobro počutje moških in žensk s svojimi izdelki za lase, telo in obraz. To zagotavljajo čudovite arome in naravne sestavine.
  Kakšna je Avedina filozofija?
  • Filozofija družbe Aveda je spodbujanje varstva okolja in ustvarjanje boljšega sveta za vse nas. Aveda si prizadeva biti vodilna v skrbi za okolje ne le v kozmetiki, temveč tudi v svetu, v katerem živimo.
  Ali so izdelki Aveda izdelani na okolju prijazen način?
  • Da, Aveda za proizvodnjo izdelkov uporablja 100 % vetrno in solarno energijo.
  Katere vrste sestavin uporablja Aveda v svojih izdelkih?
  • Aveda v svojih izdelkih uporablja čiste esence rož in rastlin, znane kot zelene sestavine.
  Kakšno vrsto embalaže uporablja Aveda?
  • Aveda uporablja embalažo za večkratno uporabo iz PET-a, ki ga je mogoče 100 % reciklirati.
  Kako Aveda pomaga varovati okolje?
  • Aveda dejavno podpira varstvo okolja z uporabo zelenih sestavin, embalaže za večkratno uporabo in odgovornimi praksami pridobivanja virov.
  Zakaj si Aveda prizadeva še povečati odstotek organskih sestavin?
  • Aveda želi še povečati odstotek organskih sestavin za spodbujanje trajnosti in naravnih formulacij.
  Kako Aveda zagotavlja kakovost in izvor sestavin?
  • Aveda je zavezana strogim standardom za zagotavljanje visoke kakovosti in izvora sestavin.
  Katere vrste sestavin uporablja Aveda v svojih izdelkih?
  • Aveda uporablja zelene sestavine, vključno z najmanj 50 % rastlinskih molekul, nenaftnih mineralov, vode ali drugih naravnih virov.
  Kako se pridobivajo eterična olja za izdelke Aveda?
  • Eterična olja za izdelke Aveda pridobivajo z okolju prijazno parno destilacijo.
  Od kod Aveda pridobiva sestavine?
  • Aveda pridobiva sestavine z vsega sveta, vključno z ajurvedskimi koreninami iz Indije, oreščki palme babassu in oljem buriti iz Brazilije, sandalovino iz zahodne Avstralije ter vrtnico in sivko iz Bolgarije.
  Ali so sestavine izdelkov Aveda pridelane trajnostno in pravično?
  • Da, vse botanične esence, ki jih uporablja Aveda, prihajajo iz trajnostnih in dokaj pridelanih virov.
  Kako Aveda zagotavlja trajnost svojih sestavin?
  • Aveda zagotavlja trajnost svojih sestavin tako, da jih nabavlja od okoljsko odgovornih dobaviteljev in spodbuja pravične kmetijske prakse.

  Odkrijte raznoliko ponudbo Aveda za vaše lase, telo in kožo na labelhair!